Mocheta » Mochete

Flying Carpets si Anne Nebert – despre covoare si arta

21 ianuarie 2013
Vineri, 23 noiembrie 2012, pictura rafinată a artistului plastic Anne Nebert a venit alături de arta țeserii covoarelor etalată de Covoare Cisnădie Flying Carpets, într-un nou showroom inaugurat pe Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 10.

Sfatul arhitectului - De ce unii iubesc mochetele

25 mai 2012
În dulcea noastră arhitectură românească, suntem de multe ori obligați să utilizăm tot felul de materiale prescrise în urma unor „rețete” apărute cine știe cum: fațadele locuințelor sunt pictate în bejuri și portocaliuri, transformând arhitectura în cozonaci la scară umană.

Mocheta de hotel – montaj special

04 mai 2012
Va prezentam in continuare o lucrare relativ ampla, de inalt rafinament, realizata pentru un hotel in care este evidenta preocuparea pentru confort si aspect. Metoda de montaj este si ea deosebita: cu ajutorul asa-numitelor „grippere”, care ii confera pardoselii elasticitate, lipsa cutelor si multe alte avantaje.

De ce unii iubesc mochetele

04 mai 2012
In dulcea noastra arhitectura romaneasca, suntem de multe ori obligati sa utilizam tot felul de materiale prescrise in urma unor „retete” aparute cine stie cum: fatadele locuintelor sunt pictate in bejuri si portocaliuri, transformand arhitectura in cozonaci la scara umana. In acelasi spirit, pardoselile celor mai banale constructii devin...

Decotex

28 februarie 2012
Cand alegem pardoseala, arhitectul ne va intreba invariabil despre cum anume vrem sa amenajam peretii si tavanul. Avantajul major pe care vi-l ofera Decotex rezida tocmai in serviciile integrate de amenajare personalizata: alegerea materialului, livrare, punere in opera, garantie si servicii de intretinere ulterioara – deopotriva pentru tapet si mocheta.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli