Murexin: Rășină pentru mortar epoxidic colorat MHF 10

Rasini » Rasini | 19 decembrie 2017

 

·         Aspect estetic deosebit și rezistență la solicitări ridicate!

·         Mai tare ca betonul – mortar epoxidic colorat, a cărui suprfață poate fi utilizată la scurt timp după aplicare.

 

Murexin a dezvoltat rășina MHF 10 pentru realizarea mortarelor epoxidice colorate, care poate fi colorată în 4 nuanțe și poate fi umplută cu nisip de cuarț uscat la foc.

 

Avantajele produsului:

-         Vâscozitate redusă

-         Utilizare universală

-         Antiderapant

-         Emisii extrem de reduse – EC 1 PLUS R

-         Utilizare ca grund și în amestec cu nisip pentru mortare

-         Dare în exploatare rapidă

 

 

Caracteristici produs

Rășină epoxidică bicomponentă, modificată, cu vâscozitate redusă, fără conținut de solvenți, cu miros neutru, colorabilă. Materialul corespunde „EC1 plus R” (emisii extrem de reduse) și poate fi colorat, respectiv se poate amesteca pe șantier într-o proporție ridicată cu nisip de cuarț uscat la foc.

 

Utilizare

Recomandată la interior și exterior ca grund și pentru realizarea mortarelor colorate, în amestec cu nisip de cuarț. Pentru realizarea covoarelor supuse traficului pietonal și auto, la parcări, rampe, lucrări de drumuri, acoperiri capace canal etc.

 

Date tehnice

-          CONSUM: ca grund cca. 0,25 kg/mp per strat, ca mortar consistent cca. 2,5 kg/m2 per cm; Raport amestec până la 1:10 cu Nisip cuarț 0,063 – 3,5 mm.

-          CULORI: negru, verde, bej și roșu

-          LUCRABILITATE: cca. 25 – 30 min.

-          APLICARE STRAT URMĂTOR: după cca. 12 ore

 

Testat conform EC 1 PLUS R

-          Clasa de rezistență la alunecare R 11

-          Clasa de rezistență la alunecare R 13 (cu nisip de cuarț sort 0,3 – 0,8 mm presărat); Valorile indicate reprezintă valori medii determinate în condiții de laborator. Deoarece la fabricarea produsului sunt utilizate materii prime naturale, pot exista situații izolate în care valorile indicate să sufere variații reduse, fără a fi influențate însă caracteristicile produsului.

 

Avantaje suplimentare

Dintr-unul rezultă doi!

Rășina epoxidică MHF 10 reprezintă un grund gata preparat, care suplimentar prin amestecare cu nisip de cuarț permite realizarea unui mortar epoxidic colorat cu rezistență ridicată la solicitări, care împiedică degajarea prafului și asigură o curățare ușoară. Aplicatorul trebuie să aducă pe șantier un singur produs care poate fi folosit pentru 2 aplicații. În domeniul lucrărilor de renovare, produsul prezintă încă un avantaj: pe suporturile friabile, mortarul epoxidic realizat cu Rășina epoxidică colorată MHF 10 este autoportant!

 

Informații suplimentare se regăsesc în fișele tehnice pe www.murexin.ro

Sisteme profesionale pentru pardoseli