Nelimitată performanţă de curăţare profundă. Bona Deep Clean System – Pregătire eficientă pentru pardoseli frumoase

Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere | 09 octombrie 2020

 

Traficul intens și acumularea de murdărie și reziduuri pot lăsa podelele mohorâte, uzate și lipsite de strălucire. Pentru a restabili frumusețea naturală, Bona a dezvoltat un sistem unic de curățare profundă, eficient, conceput special pentru o gamă largă de suprafețe de pardoseli. Pe baza programului nostru eficient de curăţare profundă pentru podele din lemn, conceptul puternic dar delicat de curățare Bona este acum mai versatil ca niciodată. Sistemul îmbunătățit Bona Deep Clean oferă acum o curățare optimă pentru suprafețe flexibile (resiliente), de terase deck și chiar de beton. Cu o putere și o eficiență extreme, sistemul unic Bona funcționează în profunzime, lăsând suprafețele reîmprospătate și atât de curate, încât sunt pregătite pentru un nou strat de protecție.


 


PREGĂTIREA ESTE CHEIA REZULTATULUI EXCELENT

Folosind Bona PowerScrubber 2.0 împreună cu soluția de curățare profundă special formulată, se ajunge mai adânc în suprafață și se îndepărtează chiar și cele mai persistente urme de murdărie, grăsimi și zgârieturi. Periile contra-rotative ajung mai adânc în suprafață decât tehnica tradițională de curăţare circulară. 

DEZVOLTAT ÎN CONTINUARE PENTRU DIFERITE SUPRAFEŢE

Sistemul Bona Deep Clean oferă 5 perii ușor de montat, cu coduri de culori pentru fiecare suprafață specifică. Atunci când este utilizat cu detergenţii Bona DeepClean W sau Bona Remove R, noul şi îmbunătățitul Bona PowerScrubber 2.0, vă permite să efectuați o gamă mai largă de lucrări de curățare profundă cu ușurință și rezultate excelente.

 

De la întreținerea sezonieră pentru terase frumoase în aer liber și suprafețe de beton, la împrospătarea pardoselilor uleiate, lăcuite sau flexibile (resiliente) înainte de un strat nou de protecţie, Sistemul Bona Deep Clean uşurează munca mai mult ca niciodată.


 


NOUL BONA POWERSCRUBBER 2.0

Bona PowerScrubber 2.0 permite cea mai eficientă curățare în profunzime, combinată cu versatilitate și ușurință de neegalat. Periile cu role contrarotative oferă o curățare profundă și eficientă, în timp ce designul puternic, dar compact al Bona PowerScrubber 2.0 oferă și mai multă performanță decât majoritatea maşinilor de spălat podele, precum și beneficiile funcționării ergonomice, configurației și transportului.

 

TEHNICA CONTRA-ROTATIVĂ

Bona PowerScrubber 2.0 funcționează printr-o mișcare contra-rotativă a periilor, spre deosebire de aparatele standard de interior și cele cu înaltă presiune pentru exterior, care funcționează ambele printr-o mișcare circulară. Tehnica de contra-rotire oferă o presiune considerabil mai mare pe zonă unitară decât funcționarea circulară și, prin urmare, rezultatul este mult mai bun. Pentru utilizare în aer liber, procesul său de curățare profundă este neted, uniform, asta înseamnă că nu rămân urme circulare precum la aparatele cu înaltă-presiune.

 

CARACTERISTICI ŞI ÎMBUNĂTĂŢIRI

Noul Bona PowerScrubber 2.0 foloseşte aceeaşi tehnologie ca şi originalul Bona PowerScrubber, actualizat cu o serie de caracteristici prietenoase utilizatorului şi cu un design împrospătat.

Sisteme profesionale pentru pardoseli