Noile pardoseli fonoizolante din PVC marca Forbo Flooring

Elastice » Elastice | 22 august 2012
Noile pardoseli fonoizolante din PVC marca Forbo FlooringPoluarea sonoră poate avea efecte adverse asupra omului, precum tulburări de somn, stress, migrene, pierderi de memorie, agresivitate și dificultăți de învățare. De fapt, lupta împotriva poluării sonore este o chestiune de sănătate publică, vizând păstrarea unui mediu ambient liniștit și confortabil. Iată de ce performanța acustică este esențială când se proiectează o clădire sau se regândește una existentă. Cel mai bun mod de a reduce sunetul este prin intervenția chiar la sursă, iar cheia poate fi reprezentată de pardoselile fonoizolante.

Adaptati pardoselile la destinatia cladirii

În școli, o performanță acustică adecvată creează o atmosferă liniștită propice studiului, chiar dacă micuții mai aleargă pe coridoare. În birouri, pardoseala fonoizo lantă reduce stresul și agresivitatea. Iar în spitale și azile, contribuie la refacerea pacienților asigurând un mediu pașnic și liniștit, în ciuda activității personalului medical

Potrivire perfecta pentru orice aplicatie

Pardoselile fonoizolante din PVC realizate sub marca Forbo au fost dezvoltate și testate spre a maximiza reducerea sunetului de impact, respectându-se totodată cerințele de trafic intens din zonele comerciale. Pardoselile fonoizolante Forbo contribuie la scăderea
poluării sonore din clădire în mai multe moduri, rezultatul constând dintr-un mediu mai confortabil.

Noua Gamă Acustică are 3 nivele de reducere a sunetului de impact:
  • Compact acoustic Sarlon 15 dB
  • Compact acoustic Sarlon 17 dB
  • Comfort acoustic Sarlon 19 dB

Performanta maxima

Know-how-ul dezvoltat de-a lungul anilor în obținerea de produse acustice face ca toate cele trei game să atingă nivelul maxim în clasa lor în privința reducerii sunetului de impact. Structura produsului combinată cu finisajul poliuretanic face ca pardoselile să fie ultrarezistente la trafic, păstrându-și totodată aspectul ca nou pentru mulți ani.

Sarlon gama 15 dB

Această gamă combină culorile naturale (Sarlon Canyon) și nuanțele materialelor primare (Sarlon Pepper) într-o colecție ușor de aplicat și combinat în orice amenajare.

Sarlon gama 17 dB

Prin această gamă este oferit un design subtil și fin (Sarlon Nuance), respectiv unul 3D elegant și sofisticat (Sarlon Linen). Punctul de atracție al gamei rezidă în nuanțele de lemn natural (patru colecții diferite).

Sarlon gama 19 dB

Cele mai ridicate specificații acustice vin împreună cu o colecție extraordinară de pardoseli din PVC, de la o tonalitate de factură minerală (Sarlon Concrete) la una clasică, dominată de lemn (Sarlon XL Wood), trecând prin flamboaianta gamă Sarlon Cristal șI ajungând la colecțiile luminoase și vibrante Sarlon Uni și Sarlon Code Zero. Unică este și gama Sarlon Topography, cu designul ei dominat de linii mișcătoare inspirate de conturul onctuos al orizontului.

Performanţă

Forbo Flooring este un specialist reputat în produse fonoizolante, cu peste 32 de ani de experiență și know-how specific.

Pentru protejarea mediului

Din principiu, Forbo aplică standarde proprii de mediu ce exced reglementările legale. Designul colecției folosește mult mai puțin colorant grație noii tehnici de gravare folosite. Forbo se poate mândri și cu noua stație de tratare a apei, care purifică 100% componentele de colorant existente în apa utilizată în producție. Noua gamă fonoizolantă de pardoseli respectă așadar toate standardele, inclusiv noile clase referitoare la emisiile VOC. În plus, gama este produsă preponderant în Europa, pentru majoritatea piețelor europene, reducând astfel emisiile de carbon generate de transport. Curățarea ușoară, cu aport minim de detergențI și performanța legată de durabilitate în timp a produselor contribuie în multiple feluri la conservarea mediului.
Sisteme profesionale pentru pardoseli