NOUA COLECȚIE LVT FORBO ALLURA

Elastice » Elastice | 25 martie 2020

 

Vă atrage aspectul lemnului și al pietrei naturale dar doriți și avantajele de re­zis­tență și confort ale plăcilor vinilice? Noua colecție Allura LVT înseamnă căldură la pășire, excelentă stabilitate dimensională, montaj și întreținere facile. Colecția e disponibilă într-o gamă largă de nuanțe și modele – lemn, be­ton, piatră și terrazzo, în diferite di­men­siuni ale dalelor LVT.

 

Allura LVT răspunde principalelor probleme actuale de sustenabilitate – reutilizarea par­do­selilor și mini­mizarea impactului asupra mediului. Colecțiile noastre Allura LVT sunt ușor de montat și întreținut, conțin peste 20% materiale reciclate, iar posibilitatea ex­tinsă de montaj flotant permite la nevoie îndepărtarea și apoi reutilizarea acestora.

 Proiectate și fabricate în Europa, colecțiile de LVT Allura utilizează tehnologii avansate menite asigurării unei stabilități dimensionale maxime astfel încât aspectul pardoselii să rămână la fel ca atunci când e tocmai montată. În plus, protecția asigurată de sistemul profesional de lacuri din fabricație va ajuta și ea la trecerea testului timpului și utilizării intense.

 Allura e disponibilă în 3 sisteme diferite de montaj, și anume: lipit pe toată suprafața, în aplicare flotantă, respectiv click. În acest fel puteți alege cea mai potrivită pardoseală LVT pentru nevoile dumneavoastră:

 l Allura Dryback (lipire)

 l Allura Flex (montaj flotant tack)

 l Allura Click (montaj flotant click)

 l Allura Puzzle (montaj flotant tip puzzle)

& Ease (montaj flotant)

 l Allura Decibel (LVT acustic)

 l Allura Colour (dale omogene)

 

 Colecțiile noastră Allura LVT sunt realizate cu pasiune și know-how, reprezentând noua generație a pardoselilor LVT. Sunt create deopotrivă pentru clienți finali și profesioniști în pardoseli. La Forbo, studiem modul în care oamenii lucrează, trăiesc și interacționează în mediul interior. Ținem seama de aceste aspecte și le armonizăm cu trendurile de design și dinamica schimbărilor construcțiilor; folosim descoperirile noastre pentru a inova și a ne diferenția portfoliul prin design și funcționalitate.

Abordăm provocările de azi și de mâine răs­punzând la temele cheie precum refolosirea par­­doselilor și minimizarea impactului de mediu.

Suntem pasionați de designul și posibilitățile nelimitate oferite de Allura, deopotrivă ca element individual și în combinație cu alte produse Forbo.

Angajații noștri sunt mândri de gama Allura LVT, fiind gata să vă relateze despre mediul în care ei înșiși lucrează și despre cum sunt create colecțiile  Allura.

 

Allura & mediul

Toate gamele Allura LVT sunt create având în minte cele mai înalte standarde de mediu.

 

Energie verde

Fabricile Forbo din Europa asigură un LVT de înaltă calitate, realizat cu energie verde și cantități minime de deșeuri, ce sunt apoi reciclate la rândul lor în produs.

 

Transporturi reduse

Deoarece producem aproape de clienții noștri, reducem liniile de aprovizionare și transport și avem posibilitatea de a ne controla stocurie astfel încât materialele sunt disponibile la nevoie și nu se uzează moral.

 

Fără ftalați

Toate produsele din gama Allura LVT sunt 100% fără ftalați.

 

Conținut reciclat

Forbo Allura conține peste 20% conținut reciclat.

 

Reducerea deșeurilor de tăiere

 Plăcile și dalele Allura sunt tăiate cu un cutter automat cu ultrasunete capabil să tăie plăcile fără a lăsa vreun spațiu între ele, eliminând astfel eventualele deșeuri. Operația de tăiere e alimentată de o foaie continuă, implicând un aport minim de deșeuri care apare doar la capetele foii de 4 m lățime.

 

 Materii prime atent selectate

Allura e produsă cu materii prime atent selectate și verificate din perspective consistenței și calității. Straturile produsului sunt realizate exclusiv în fabricile noastre, nefiind implicate niciun fel de straturi sau materiale prefabricate. Acest lucru înseamnă că în procesul de producție nu se irosește nicio materie primă.

 

Forbo Flooring Systems este o prezență globală pe piața de linoleum, PVC, mochetă, Flotex, sisteme de bariere de praf, dezvoltând pe langă acestea o gamă completă de produse profesionale de întreținere. Toate produsele Forbo combină un nivel ridicat de func­ționa­litate și durabilitate cu dezideratele ecologice.

 

www.forbo-flooring.com

Contact:sandra.stoian@forbo.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli