Noua colecție RELAZZO

Parchet » Pardoseli exterioare | 22 decembrie 2015
Pardoseli exterioare RelazzoCu aceeași calitate de excepție, frumusețe naturală și eleganță, decking-ul Relazzo de la Rehau se relansează cu principalele game de produse, ce reflectă lărgirea continuă a ofertei din perioada precedentă și integrarea ultimelor inovații tehnice de montaj. Iată principalele game ale acestei noi colecții, pe care le veți întâlni în viitoarele amenajările exterioare exclusiviste. La bază se află același material compozit RAU-WOOD, un WPC valoros obținut în Austria din exploatarea durabilă a pădurilor europene și polimeri de înaltă tehnologie.

RELAZZO puro

Această gamă are suprafețele puro și riva, în 8 culori și 2 lățimi ale profilului (140 și 194 mm). Aspectul clasic de deck, cu caneluri largi, îl face potrivit pentru spații generoase cărora le conferă o frumusețe atemporală. Sistemul se montează rapid, cu sau fără ancorare de stratul suport care poate fi de orice tip: de la simple terase la scări sau pontoane. Indiferent că sunt profile celulare sau masive, debitarea și prelucrarea lor este la fel de ușoară.

RELAZZO finello & naturo

Suprafețele acestei game sunt finello (textură fină, periată), naturo (embosate pentru o structură asemănătoare lemnului), respectiv riva (cu caneluri). Fiind furnizată în 3 culori, cu o lățime a profilului de 169 mm, beneficiază de un sistem de montaj de 6 ori mai rapid datorită sistemului pe șină de aluminiu, cu cleme rapide. Înălțimea redusă, robustețea, aspectul de lemn, textura care se simte în mod plăcut când se pășește desculț, toate caracteristicile fac ideale aceste profile pentru pasionații de design și natură, dar și pentru cei care au de realizat renovări ale unor terase, cu aspect tradițional sau modern. Trebuie spus că acest model a câștigat premiul de design Red Dot Award 2015, la categoria ”materiale și suprafețe”.

RELAZZO coro

Masiv, robust, cu suprafețele finello și naturo, este disponibil în 2 culori. Profilele cu lățime de 140 mm pot fi asamblate folosind sistemul de montaj rapid. Este o simbioză între sustenabilitate și durabilitate: material coextrudat, din polipropilenă la exterior (stratul de uzură) și polietilenă reciclată la interior, este un rezultat al procesului de ”upcycling” - reintroducerea în producție a materialelor reciclate, ca alternativă la distrugerea cu costuri mari.

Toate profilele de mai sus sunt destinate pavării teraselor, pontoanelor, plajelor de piscină și a altor amenajări similare. Rehau furnizează sistemul complet, împreună cu accesoriile și o garanție extinsă de 10 ani pentru lucrările realizate prin intermediul partenerilor autorizați.

RELAZZO rombus este un profil cu rol multiplu, care poate fi folosit ca element pentru gard, paravan sau parasolar - blochează privirile indiscrete, dar permite trecerea luminii și a aerului. În același timp, are un rol decorativ special, datorită designului inovativ, cu 4 culori, în perfectă armonie cu celelalte culori și forme ale gamelor de profile deck pentru terase.


REHAU Polymer SRL
+4 021 266 51 80
+4 021 266 51 81
relazzo.ro@rehau.com
www.rehau.ro/relazzo


Sisteme profesionale pentru pardoseli