NOUL SISTEM DE PROFILE PPS CU TEHNOLOGIE 4.0 - accent pe o prelucrare confortabilă

Parchet » Pardoseli laminate | 11 iunie 2019

 

PROFILE CURBATE REALIZATE PERSONALIZAT

 

Despre Küberit Profile Systems GmbH & Co. KG

În calitate de principal producător de profile pentru pardoseli, protecție muchii de trepte și pereți la nivel mondial, Küberit reprezintă 155 de ani de calitate și progres. Satisfacția clienților, perfecțiunea, inovația și păstrarea tradiției sunt parte integrantă a filozofiei corporative Küberit. Investițiile constante în cele mai noi tehnologii și certificări garantează o calitate ridicată a produselor și serviciilor. Küberit este primul producător de profile certificat în conformitate cu DIN EN ISO 9001: 2015, din septembrie 2016.

 

 

La dezvoltarea noilor produse, Küberit și-a urmat consecvent strategia consacrată. lansate la începutul acestui an, la târgurile Domotex și BAU, noile sisteme de profile cu tehnologie patentată 4.0 vizează o aplicare ușoară și sigură pentru montator, un plus de valoare adăugată pentru beneficiar și menținerea unei calități constante.

 

Lățime standard de 40 mm

Apreciatele sisteme de profile PPS®-Champion flex, PPS®-Champion Star, PPS®-AS și PPS®-XXL au atins acum standardul 4.0. Astfel, de acum înainte profilele de bază vor avea o lățime

standard de 40 mm, ceea ce ușurează mult montajul. Aria de aplicare a adezivului este mai mare cu 82%, rezultând o aderență mult mai bună, pe suport. În plus, există posibilitatea unei prinderi laterale în rosturile șapei.

 

Sisteme de profile cu utilizări variate

Faptul că strategia de produs a Küberit e pe drumul corect e dovedit de feed-backul pozitiv al pieței – în cadrul unui studiu efectuat în rândul a peste 200 de dezvoltatori, profilele PPS®-Champion 4.0 au fost desemnate între cele mai îndrăgite datorită ușurinței de aplicare. „Vom continua pe acest drum. Următoarele idei de produs, ce combină ușurința și rapiditatea aplicării pentru montator cu valoarea adăugată a produsului pentru beneficiar sunt deja în lucru.“, declară Lars Maier, șeful diviziei germane, despre planurile de viitor ale grupului Küberit.

Potrivire la milimetru Din vara acestui an, toate sistemele de profile PPS vor fi dotate cu un element de ridicare de până la 3 mm, astfel încât profilul de sus să se ajusteze perfect peste cel de bază. Grație acestor noi detalii tehnice va crește confortul la aplicare iar sistemele de profile în discuție se vor putea aplica în situații mult mai variate decât versiunile obișnuite.

 

 

Provocare pentru liderul pieței

Profile elegante pentru o nouă clădire rezidențială pe Broome Street, Soho, New York

A fost o adevărată provocare să se obțină o conexiune perfectă deopotrivă optic și tehnic între parchetul de calitate și ferestrele de mari dimensiuni cu colțuri rotunjite. S-a impus dezvoltarea unor profile elegante de pardoseală care să poată fi montate fără adeziv sau șuruburi, permițând totodată miscările de dilatație și contracție firești ale lemnului. În decurs de 6 luni, Küberit, liderul global al pieții de profile din aluminiu, a dezvoltat o serie de profile de dilatație, pentru colțurile interioare și exterioare, precum și conec tori speciali pentru condițiile structurale neobișnuite ale lucrării. În total au fost aplicate 870 profile drepte din aluminiu și 300 curbate, pentru a urmări marginile rotunjite ale ferestrelor, precum și peste 1100 elemente de mascare a rosturilor.

Astfel, Kuberit a creat un model special modificând profilul unghiular Küberit 237 – și adaptându-l la raza exactă a ferestrelor curbate. Pentru rosturile de expansiune, Küberit a ales neoprenul pentru a satisface cerințele tehnice ale construcției. Rosturile din neopren au fost atașate de tocurile ferestrelor astfel încât să preseze asupra acestora când parchetul se dilată, deci fără a fi fixate în șuruburi sau adeziv. Colțurile din aluminiu, deopotrivă interioare și exterioare, precum și conectorii corespunzători ca aspect și funcționalitate cu profilele curbate au fost realizate special pentru acest proiect. Dar proiectarea atentă și grija pentru detalii au fost răsplătite – toate profilele special realizate pentru această lucrare s-au potrivit perfect.

 

www.kueberit.com/ro

Sisteme profesionale pentru pardoseli