Noutățile Forbo Eurocol la Bau München 2017

Elastice » Linoleum | 17 martie 2017

Forbo Eurocol la Bau München 2017

Pardoselile turnate bicomponente Eurocol strălucesc prin calitate și aplicare optimă, în vreme ce sistemul C Floor prelungește ciclul de viață al pardoselilor – iată noutățile marca Forbo Eurocol care i-au impresionat pe vizitatorii standului firmei la târgul Bau München 2017.

 

MultiTerrazzo-pardoseli turnate bicomponente, FluidFloor – pardoseli turnate elastice și LiquidDesign-pardoseli turnate pe bază de material natural – iată 3 noutăți implementate de Forbo Eurocol în 2017 sub titulatura „eurocol surface finishing“.

Noile produse au avantaje majore – nu implică suduri, nici deșeuri și nici nu e necesar un plan de aplicare prealabil. După montaj, spațiile se pot folosi rapid, și toate acoperirile de pardoseală au emisii scăzute. Datorită componentelor sale naturale, plută și ulei de în, LiquidDesign este o pardoseală inovativă și rezistentă ce se aplică optim în școli, spitale, centre sociale, locuințe și hoteluri.

MultiTerrazzo este o pardoseală turnată bicomponentă decorativă, utilizabilă în spații cu solicitări mari. În plus, este greu inflamabilă (Bfl-S1) și prietenoasă cu mediul (EC1 Plus). Multi Terrazzo se potrivește în locuințe, bucătarii, birouri, grădinițe sau școli. Datorită aplicării fără sudură, MultiTerrazzo este ideală pentru zone cu solicitări igienice mari, de exemplu cabinet medicale și spitale.

FluidFloor este o pardoseală bicomponentă turnată elastică, ideală pentru medii industriale sau spații deschise. Permite realizarea de logouri sau elemente de Corporate Design pe pardoseli,

precum și amenajări individuale prin adaosul de chipsuri colorate.

Repararea profesională a pardoselilor cu sistemul C Floor

Unul din punctele de atracție prezentate de Forbo Eurocol la Bau 2017 este sistemul C Floor, prin care ciclul de viață al pardoselilor PVC, cauciuc și linoleum se prelungește evident. C Floor este un sistem de acoperire care are avantajul de a nu genera deșeuri de aplicare și face o economie de timp de 50 % comparabil cu o nouă aplicare de pardoseală.

Pe lângă lacul sigilant de calitate, sistemul include și diferite produse de șlefuire și curățare pentru diferite pardoseli. În cazul în care se dorește o acoperire colorată, sistemul permite acest lucru și sigilează suprafața în nuanțele dorite cu un lac de calitate. În plus, sunt disponibile și sigilări mate.

 

LIQUIDDESIGN

·         rezistență mare

·         ecologică, datorită ingredientelor naturale

·         conferă un climat cald

·         confortabilă și cu aport pozitiv la acustica încăperii

·         aplicare fără rosturi și suduri.

 

MULTITERRAZZO

·         aplicare fără rosturi, întărire rigidă

·         formă stabilă

·         bicomponentă, rezistentă la apă

·         rezistență mecanică și chimică foarte mare

·         disponibilă în diferite combinații de formă

·         antiderapantă (R9, cf BRG 181 – devine R 10 după aplicarea protecției Eurocol C Floor Top-Coat, R 11 după adăugare de aditivi)

·         greu inflamabilă Bfl-S1 cf DIN EN 13501-1

·         aplicabilă peste încălzire în pardoseală și pentru scaune cu role

·         aplicabilă la interior și exterior, în medii uscate

·         emisii foarte scăzute cf EMICODE EC1 Plus.

 

FLUIDFLOOR

·         foarte stabil[, bicomponentă

·         curățare și întreținere facile, rezistentă la zgâriere și frecare

·         rezistență chimică și mecanică foarte mare

·         antiderapantă (R9, cf BRG 181 – devine R 10 după aplicarea protecției Eurocol C Floor Top-Coat, R 11 după adăugare de aditivi)

·         aplicabilă peste încălzire în pardoseală și pentru scaune cu role

·         disponibilă în diferite culori (cf RAL), aplicare la interior

·         datorită îmbinării fără rosturi, ideală în zone cu cerințe igienice ridicate.

 

Pardoseala tratată astfel poate fi utilizată în scurt timp, prin sigilare fiind protejată de acțiunea chimicalelor și având aparența uneia noi.

Sisteme profesionale pentru pardoseli