Parchet

DURABILE, NATURALE, MODERNE NOUA COLECȚIE EGGER PRO DESIGN FlOORING 2018 – 2020

25 septembrie 2018
Noua pardoseală Design a producătorului de materiale pe bază de lemn este modernă, variabilă și robustă – iar bonusul pentru stil este inclus. Purtând acum denumirea EGGER PRO, colecția de pardoseli Design este relansată și introdusă pe piață alături de noile sortimente de pardoseli EGGER laminate și Comfort.

SISTEM DE PROFILE PENTRU PARDOSELI ELEGANTE discret şi robust, cu sistem de montaj inteligent “clip”

25 septembrie 2018
O pardoseală trebuie aleasă cu atenţie şi în cunoștință de cauză: aspectul să se potrivească designului interior, să asigure confort, siguranță și să fie durabilă. Cine investeşte în proiectare, nu va face economie la montaj, iar profilele de pardoseală sunt acele elemente care vin cu un plus de frumusețe și siguranță.

Parchetul de calitate înseamnă investiția în tehnologie

03 iulie 2018
Într-un peisaj pitoresc din Munții Poiana Ruscă, la Tomești – Timiș, s-a dezvoltat în ultimele două decenii una dintre cele mai performante fabrici de parchet masiv și stratificat din România, mizând pe investițiile progresive în tehnologie, ca o garanție a obținerii calității autentice.

Sistemul de profile premium PPS® -Champion 4.0

03 iulie 2018
Indiferent de tipul pardoselii montate, acest sistem de profile  patentat de Küberit se potrivește practic întotdeauna: PPS®-Champion 4.0 din aluminiu de calitate superioară, colorat prin anodizare în diferite nuanțe sau acoperit cu folie decorativă având aspect de lemn.

Terenul în pantă: soluții tehnice pentru amenajări atractive

03 iulie 2018
Amenajarea unui teren în pantă poate fi o adevărată provocare, cu rezultate spectaculoase, ce schimbă total aspectul și atmosfera din curte. Cu răbdare, atenție și un proiect bine realizat, terenul neglijat devine un loc plin de viață și culoare, care inspiră dinamism și ospitalitate. Terasarea este o soluție la îndemână, cu multiple avantaje funcționale și estetice.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli