Parchet

Sisteme de profile: noul Küberit PPS®- Champion smart; Tehnologie perfectă cu aspect elegant mat

07 septembrie 2019
Prin dezvoltarea tehnologiei PPS®4.0, Küberit a marcat o nouă etapă în domeniu – sistemele de profile pot fi montate mai flexibil și mai rapid, rezultatul fiind la fel de sigur și de rezistent, așa cum suntem obișnuiți când este vorba despre acest brand. Noua gamă PPS® Champion 4.0 smart, de profile dublu corp, nu se evidențiază doar prin această tehnologie patentată, ci și prin faptul că profilul superior a fost conceput în nuanțe mate.


Creație, amenajare, aplicare; Pardoselile design ADRAMAQ

07 septembrie 2019
Amenajarea creativă e pe primul loc pentru brandul ADRAMAQ din casa JAB ANSTOETZ când vine vorba de dezvoltarea noilor produse – indiferent că sunt vizate colecții de materiale, mochetă sau cele mai noi produse din gama JAB – pardoselile design.

NOUL SISTEM DE PROFILE PPS CU TEHNOLOGIE 4.0 - accent pe o prelucrare confortabilă

11 iunie 2019
În calitate de principal producător de profile pentru pardoseli, protecție muchii de trepte și pereți la nivel mondial, Küberit reprezintă 155 de ani de calitate și progres. Satisfacția clienților, perfecțiunea, inovația și păstrarea tradiției sunt parte integrantă a filozofiei corporative Küberit. Investițiile constante în cele mai noi tehnologii și certificări garantează o calitate ridicată a produselor și serviciilor. Küberit este primul producător de profile certificat în conformitate cu DIN EN ISO 9001: 2015, din septembrie 2016.


Pardoselile de lemn în 2019

14 martie 2019
Pardoselile din lemn sunt clasice prin excelență, alături de cele din piatră sau ceramică; aspectul lor depinde în prea mare măsură de esențele de lemn folosite, prin urmare apare întrebarea firească: ce se mai poate inova? În mod surprinzător, noutățile apar tot timpul, fiecare an venind cu perspective noi asupra modului în care lemnul este debitat, finisat, colorat, pus în operă, integrat într-o amenajare interioară.

ARBITON UNDERLAY PROFESIONAL MULTIPROTEC ABSOLUTE

14 martie 2019
Îndeplinește cele mai înalte standarde, asigurând o fonoizolație optimă. În plus, rezistența deosebită la presiune asigură protecție și durabilitatea pardoselii. Rezistența termică foarte scăzută face ca acest underlay să reprezinte o soluție ideală pentru sistemele de încălzire în pardoseală.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli