Parchet

PARCHET LAMINAT EGGER - PENTRU MOMENTE PERFECTE

09 aprilie 2013
Pentru divizia de pardoseli a grupului EGGER, începutul acestui an a fost marcat de lansarea a 10 noi decoruri cu aspect continuu pentru parchetul laminat din gama FLOORLINE, promovate sub brandul FLOORLINE SUPERIOR.

Profilul de care avem nevoie

21 ianuarie 2013
Orice tip de acoperire pentru pardoseală are nevoie de o protecție în zonele de margini, indiferent că este parchet, PVC, mochetă, rocă sau orice alt material – marginile sunt cele mai sensibile la solicitări mecanice, cu atât mai mult cu cât în aceste zone forțele de dilatație/contracție sunt cele mai mari.

PURMO - sistem complet de la un singur furnizor

21 ianuarie 2013
”Un lanţ este la fel de puternic ca şi cea mai slabă verigă a sa” - acest principiu este valabil prin excelență pentru orice sistem de încălzire şi de răcire în suprafeţe radiante. Depinde de fiecare componentă în parte ca întregul sistem să funcţioneze în cele mai bune condiţii decenii la rând şi de fiecare dată să asigure confortul termic dorit.

Controlul umiditatii în sezonul rece - Probleme si solutii

21 ianuarie 2013
Odată cu scăderea temperaturii, apar o serie de probleme în spațiile cu umiditate crescută. Este binecunoscut faptul că, în construcții, umiditatea ridicată duce întotdeauna la costuri suplimentare de întreținere pentru spațiile care nu au fost uscate corespunzător, în diversele faze ale proiectului.

PARDOSELI CU ASPECT CONTINUU EGGER SI CORK+ LA BAU MÜNCHEN 2013

21 ianuarie 2013
Divizia pentru pardoseli de la EGGER prezinta Floorline Superior la BAU 2013. Este vorba de zece noi decoruri cu aspect continuu, care vor fi disponibile în noul format „Large“. Al doilea punct important al expozitiei va fi tehnologia inovatoare cork+.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli