Parchet

Controlul umiditatii în sezonul rece - Probleme si solutii

21 ianuarie 2013
Odată cu scăderea temperaturii, apar o serie de probleme în spațiile cu umiditate crescută. Este binecunoscut faptul că, în construcții, umiditatea ridicată duce întotdeauna la costuri suplimentare de întreținere pentru spațiile care nu au fost uscate corespunzător, în diversele faze ale proiectului.

PARDOSELI CU ASPECT CONTINUU EGGER SI CORK+ LA BAU MÜNCHEN 2013

21 ianuarie 2013
Divizia pentru pardoseli de la EGGER prezinta Floorline Superior la BAU 2013. Este vorba de zece noi decoruri cu aspect continuu, care vor fi disponibile în noul format „Large“. Al doilea punct important al expozitiei va fi tehnologia inovatoare cork+.

Festool: acuratete, rapiditate, mediu de lucru sanatos

20 decembrie 2012
Performanța depinde în zilele noastre de calitățile uneltelor de care dispunem. Nu întâmplător, la concursurile de montaj din domeniul pardoselilor sunt utilizate cele mai bune echipamente, de ultimă generație, pentru că acestea pot asigura în cel mai înalt grad acuratețea execuției și rapiditatea.

Secretele mesterilor

20 decembrie 2012
Dacă în numărul anterior al revistei ne-am ocupat de șlefuirea parchetului masiv, considerăm că este necesar să vorbim acum despre chituirea rosturilor acestuia, un detaliu de execuție căruia trebuie să îi acordăm de fapt maximă atenție.

Profile de pardoseala

20 decembrie 2012
Profilele pentru pardoseli nu fac excepție de la regula aplicabilă oricărui material sau accesoriu consacrat al acestui domeniu, având în același timp un rol practic și unul estetic. Important este ca aceste elemente de pardoseală să fie luate în calcul din ambele perspective și să fie aleasă varianta optimă în funcție de solicitarea mecanică și designul interior.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli