Parchet

Festool: acuratete, rapiditate, mediu de lucru sanatos

20 decembrie 2012
Performanța depinde în zilele noastre de calitățile uneltelor de care dispunem. Nu întâmplător, la concursurile de montaj din domeniul pardoselilor sunt utilizate cele mai bune echipamente, de ultimă generație, pentru că acestea pot asigura în cel mai înalt grad acuratețea execuției și rapiditatea.

Secretele mesterilor

20 decembrie 2012
Dacă în numărul anterior al revistei ne-am ocupat de șlefuirea parchetului masiv, considerăm că este necesar să vorbim acum despre chituirea rosturilor acestuia, un detaliu de execuție căruia trebuie să îi acordăm de fapt maximă atenție.

Profile de pardoseala

20 decembrie 2012
Profilele pentru pardoseli nu fac excepție de la regula aplicabilă oricărui material sau accesoriu consacrat al acestui domeniu, având în același timp un rol practic și unul estetic. Important este ca aceste elemente de pardoseală să fie luate în calcul din ambele perspective și să fie aleasă varianta optimă în funcție de solicitarea mecanică și designul interior.

Materiale eco

20 decembrie 2012
Trendul ecologic actual a adus prim-planul materialelor pentru pardoseli pluta – un produs natural, obținut prin procedee ecologice și, dacă se dorește, finisat șI întreținut cu soluții prietenoase față de mediul înconjurător.

Colectii exclusiviste

20 decembrie 2012
EGGER a dezvoltat linia de produse premium Floorline, disponibilă acum în reţelele de specialitate. În colecţia de pardoseli laminate se regăsesc patru noi tipuri de suprafeţe: „Authentic“, „New Natural Style“, „Vintage/Used“ şi „Materials“.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli