Parchet

Ameliorarea acusticii pardoselilor flotante

20 decembrie 2012
Acustica unei clădiri depinde de structura acesteia, de componența zidurilor și planșeelor, de ferestre etc., dar într-o anumită măsură și de pardoseli. Cea mai importantă problemă pe care o ridică aceste suprafețe este reprezentată de zgomotul de impact, atât de neplăcut pentru cei expuși.

Pardoseli sportive

19 decembrie 2012
Competițiile sportive importante (de nivel internațional sau național, atunci când sunt organizate sub umbrela unor federații internaționale) se pot desfășura doar pe suprafețe dedicate, concepute după norme speciale.

Controlul umidității aerului în stil german - beneficii versus costuri

19 decembrie 2012
O dezumidificare corectă reduce costurile şi creşte calitatea lucrărilor. În urma unei analize atente a pieţei, am decis că este momentul să facem câteva schimbări care vor aduce un plus de valoare clienților noștri.

Slefuirea parchetului, o lucrare complexa

22 august 2012
Șlefuirea este de câțiva ani și în România un procedeu mecanizat, prin care se evită efortul considerabil făcut de vechii meseriași aplecați o zi întreagă asupra pardoselii pentru a finisa parchetul dintr-o singură cameră (și poate nici atât).

Revitalizați și reîmprospătați parchetul!

22 august 2012
Bona vă prezintă un nou sistem care revitalizează în cel mai scurt timp pardoselile din lemn, readucând la viață parchetul cu aspect mohorât și tern. Special creat pentru parchet, sistemul Bona Deep Clean reușește să curețe în profunzime pelicula de protecție, îndepărtând cu succes cele mai dificile urme de murdărie, grăsime sau praf acumulate în fibra lemnului.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli