Parchet

Exclusivism cu lemn de teak si scara monumentala

22 august 2012
Vă prezentăm în continuare o lucrare deosebită prin rafinamentul opțiunilor, din perspectiva materialelor folosite și a designului. În consecință, și execuția a implicat o mare responsabilitate, atât în privința parchetului de câmp, cât și a placării unor scări monumentale, care atrag atenția privitorului și înnobilează întreaga amenajare.

Lemnul în spatii umede

22 august 2012
Pardoselile din lemn pentru spații umede sunt de câțiva ani o opțiune importantă, și nu doar pentru baie sau bucătărie, ci și pentru zone Spa de interior, sau piscine aflate în bătaia soarelui, a vântului și ploii. Opțiunea este importantă pentru cei care își doresc o pardoseală caldă în acele zone de interior acoperite de regulă cu materiale reci (gresie ceramică, piatră, marmură etc.). În privința lemnului pentru exterior, avantajul este la fel de real, fiind cunoscut disconfortul unei pardoseli fierbinți, supraîncălzite de soare.

VINE VARA, BINE–MI PARE DECK-UL MEU PROTECTIE ARE!

22 august 2012
Ne pregătim cu toții pentru vară, pentru soare mult și petreceri în aer liber. Dar deck-ul nostru este șI el pregătit să întâmpine vara?

Pardoselile si umiditatea constructiei

18 august 2012
Una dintre problemele importante pe care le întâlnește un montator de pardoseli pe un șantier, cu precădere la o construcție nouă, este umiditatea șapei. Totuși, nu este suficient ca atenția acestuia să se limiteze la starea stratului suport, deoarece apa poate interveni în mod nefericit...

Trenduri: lemnul antichizat

04 mai 2012
Se poate vorbi pe buna dreptate despre o apetenta a arhitectilor si designerilor din ultimele decenii pentru vechi, antichizat, patina, printre altele si din dorinta de a da o identitate culturala spatiilor respective. Pana nu demult, o ambianta moderna era punctata de obiecte de mobilier sau accesorii retro – unele autentice...

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli