Parchet

Profile elegante pentru o nouă clădire rezidențială pe Broome Street, Soho, New York

31 decembrie 2018
Soho nu a fost întotdeauna o zonă rezidențială căutată în new York – abia în anii 1960 s-au refugiat aici artiștii moderni și i-au conferit farmecul actual: un cartier popular, creativ, cu străduțe înguste și pitorești, numeroase magazine de artă, restaurante și galerii. Acolo, pe strada Broome 565, colț cu W. Broadway, se găsește prima clădire rezidențială a unui celebru arhitect deținător al premiului Pritzker.

Küberit prezintă noul sistem de profile PPS® cu tehnologie 4.0

31 decembrie 2018
La dezvoltarea noilor produse, Küberit și-a urmat consecvent strategia consacrată. În ianuarie 2019, la târgurile Domotex (Pavilionul 13, standul C32) și BAU (Pavilionul A5, Standul 125), liderul pieței de profile din aluminiu, alamă și oțel prezintă noul sistem de profile cu tehnologie patentată 4.0.

DURABILE, NATURALE, MODERNE NOUA COLECȚIE EGGER PRO DESIGN FlOORING 2018 – 2020

25 septembrie 2018
Noua pardoseală Design a producătorului de materiale pe bază de lemn este modernă, variabilă și robustă – iar bonusul pentru stil este inclus. Purtând acum denumirea EGGER PRO, colecția de pardoseli Design este relansată și introdusă pe piață alături de noile sortimente de pardoseli EGGER laminate și Comfort.

SISTEM DE PROFILE PENTRU PARDOSELI ELEGANTE discret şi robust, cu sistem de montaj inteligent “clip”

25 septembrie 2018
O pardoseală trebuie aleasă cu atenţie şi în cunoștință de cauză: aspectul să se potrivească designului interior, să asigure confort, siguranță și să fie durabilă. Cine investeşte în proiectare, nu va face economie la montaj, iar profilele de pardoseală sunt acele elemente care vin cu un plus de frumusețe și siguranță.

Parchetul de calitate înseamnă investiția în tehnologie

03 iulie 2018
Într-un peisaj pitoresc din Munții Poiana Ruscă, la Tomești – Timiș, s-a dezvoltat în ultimele două decenii una dintre cele mai performante fabrici de parchet masiv și stratificat din România, mizând pe investițiile progresive în tehnologie, ca o garanție a obținerii calității autentice.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli