Parchet

Premieră la târgurile profesionale Domotex și Bau Küberit Mono-Clip

14 martie 2019
Sistem elegant de profile cu performanțe tehnice deosebite la târgurile din debutul acestui an, Küberit a prezentat profilul Mono-Clip, primul sistem pentru laminat și parchet care, deși prezintă o structură foarte îngustă și elegantă, permite preluarea unor rosturi de mișcare de până la 13 mm. În plus, noua tehnologie de clipsare permite aplicarea mai ușoară și mai rapidă. Grație structurii sale inovative, profilul Mono-Clip permite cu până la 60% mai multe utilizări decât sistemele obișnuite.

Confortabile, ecologice, silențioase. Noua colecție EGGER Pro Comfort Flooring 2018 – 2020

31 decembrie 2018
Producătorul de materiale pe bază de lemn EGGER comunică, prin intermediul noilor sale colecții de pardoseli pentru distribuitori specializaţi, mesajul central „EGGER are soluția“. Cu EGGER PRO Comfort Flooring 2018 – 2020, acesta reacționează la cererea pentru o pardoseală sustenabilă, cu un design contemporan, potrivit pentru viața modernă.

Profile elegante pentru o nouă clădire rezidențială pe Broome Street, Soho, New York

31 decembrie 2018
Soho nu a fost întotdeauna o zonă rezidențială căutată în new York – abia în anii 1960 s-au refugiat aici artiștii moderni și i-au conferit farmecul actual: un cartier popular, creativ, cu străduțe înguste și pitorești, numeroase magazine de artă, restaurante și galerii. Acolo, pe strada Broome 565, colț cu W. Broadway, se găsește prima clădire rezidențială a unui celebru arhitect deținător al premiului Pritzker.

Küberit prezintă noul sistem de profile PPS® cu tehnologie 4.0

31 decembrie 2018
La dezvoltarea noilor produse, Küberit și-a urmat consecvent strategia consacrată. În ianuarie 2019, la târgurile Domotex (Pavilionul 13, standul C32) și BAU (Pavilionul A5, Standul 125), liderul pieței de profile din aluminiu, alamă și oțel prezintă noul sistem de profile cu tehnologie patentată 4.0.

DURABILE, NATURALE, MODERNE NOUA COLECȚIE EGGER PRO DESIGN FlOORING 2018 – 2020

25 septembrie 2018
Noua pardoseală Design a producătorului de materiale pe bază de lemn este modernă, variabilă și robustă – iar bonusul pentru stil este inclus. Purtând acum denumirea EGGER PRO, colecția de pardoseli Design este relansată și introdusă pe piață alături de noile sortimente de pardoseli EGGER laminate și Comfort.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli