Parchet

Montaj parchet masiv de maslin

28 februarie 2012
Maslinul e un lemn deosebit, destul de rar folosit in Romania la pardoseli, nu in ultimul rand avand in vedere pretul sau ridicat. Diametrul arborelui impune realizarea unui parchet cu lamelele scurte si inguste ce se remarca prin rezistenta mecanica superioara  dar mai ales prin textura nervurata foarte pronuntata, inimitabila, care-l fac alegerea predilecta in amenajarile exclusiviste.

Parchet cu personalitate

28 februarie 2012
Un parchet exclusivist înnobilează locația în care e montat, indiferent de destinația acesteia. Spre exemplificare, vă prezentăm o locuință unifamilială respectiv un restaurant, puse în valoare de caracterul clasic al parchetului de stejar.

Parchet masiv de lungimi mari

28 februarie 2012
Se spune ca pentru a fi implinit, un om trebuie sa faca o casa, un copil si sa planteze un pom. Daca primele doua conditii sunt in general indeplinite, multi tindem sa o ignoram pe ultima. Domnul Neculai Moghior, patronul fabricii de parchet masiv Romskan, producator mai cunoscut in Vestul Europei decat in Romania, ne-a dat sansa sa intelegem cat de important este sa fim alaturi de natura.

Parchet masiv de stejar

28 februarie 2012
Trendul manifestat la nivel international indica o diminuare a cererii de parchet din esente exotice in favoarea stejarului, in virtutea durabilitatii, caldurii si aerului clasic al acestuia. Astfel, spre a veni in intampinarea celor care doresc sa-si innobileze casele cu acest tip de pardoseli, ne-am adresat unor specialisti ai genului – firma Kormos produce in Romania exclusiv parchet masiv de stejar si frasin.

Parchetul – seismograf fidel al schimbarilor climatice

28 februarie 2012
Multa lume considera ca parchetul masiv implica costuri semnificative la achizitionare si o grija constanta la intretinerea ulterioara. In fapt, respectarea conditiilor minimale de temperatura si umiditate pe care le reclama parchetul masiv are implicatii mult mai profunde si se traduce prin grija pentru sanatatea ocupantilor respectivului spatiu.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli