Parchet

Concurs european 2012

12 aprilie 2012
Pentru prima data in Romania, in perioada 29-31 martie 2012, a fost organizat Concursul European al Montatorilor de Pardoseli de catre Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania (AMPR), in colaborare cu EUFA P+F ( Asociatia Europeana pentru Promovarea Pregatirii Profesionale a Montatorilor de Parchet si a Montatorilor de Pardoseli) ...

Laminatul de la A la Z

28 februarie 2012
Ce sunt pardoselile laminate? Din ce anume constau? Cum sunt realizate? Ce trebuie avut in vedere la prelucrarea lor? Cum se intretine si se curata laminatul?
E imposibil sa nu va fi preocupat macar o data aceste subiecte, dat fiind ca laminatul reprezinta unul dintre cele mai folosite materiale pentru acoperirea pardoselilor. Iata de ce, incepand din acest numar, va propunem un serial dedicat acestui material.

Laminatul de la A la Z

28 februarie 2012
Ce sunt pardoselile laminate? Din ce anume constau? Cum sunt realizate? Ce trebuie avut în vedere la prelucrarea lor? Cum se întreţine şi se curăţă laminatul?
Ajuns la episodul 4, serialul dedicat acestui material vă supune atenţiei modul corect de montaj, materialele necesare şi posibilităţile de întreţinere ulterioară.

Laminatul de la A la Z - achiziționarea

28 februarie 2012
În precedentele numere ale revistei am tratat pe larg subiectul pardoselilor laminate, începând cu modul lor de fabricare și decorare, trecând prin diferitele variante calitative și marcajele indicate de producător pe cutii și amintind desigur modul corect de montaj și de pregătire a suportului.

Marcaje specifice laminatului

28 februarie 2012
Preferate de foarte multi utilizatori finali gratie pretului redus si intretinerii facile, pardoselile laminate trebuie alese insa in cunostinta de cauza. La achizitionarea lor e bine sa cititi atent  eticheta si marcajele specifice ale producatorului, pe care noi vi le prezentam mai jos.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli