Parchet

Materiale de top pentru finisaje exclusiviste

24 martie 2015
Bazându-se pe o selecție a materialelor de cea mai bună calitate la prețuri corecte, Costa Mit vine în ajutorul celor care vor să găsească într-un singur loc o ofertă largă de produse pentru pardoseli.  

Lansarea noilor colecții Egger 2015 – 2017

24 martie 2015
În noua sa colecție de pardoseli laminate, producătorul de semifabricate pe bază de lemn prezintă indicatorii pe care îi reunesc în prezent pardoselile laminate de calitate: caracteristicile tehnic e inovatoare ale produsului oferă suport designului optic și tactil, acesta fiind aliniat la toate tendințele actuale importante din amenajări.

Profilele Küberit: rezistență, adaptabilitate, design

24 martie 2015
Profilele au o influență de necontestat asupra esteticii și rezistenței pardoselilor, oricare ar fi rolul acestora: acoperirea și protejarea trecerii dintre două acoperiri (diferite sau de același tip), ”mascarea” rosturilor de dilatare și a micilor diferențe de nivel, marcarea estetică a marginilor și delimitarea la perete (plinte), protejarea treptelor de scări și a rampelor, inclusiv protejarea colțurilor unor pereți.

PREMIERĂ PENTRU NOILE PARDOSELI LAMINATE - EGGER

12 ianuarie 2015
O varietate mare de decoruri de ultimă oră, inovații tehnice și o ofertă cuprinzătoare de servicii - aceste elemente definesc noua colecție de pardoseli laminate EGGER. În jur de 250 distribuitori EGGER din toată lumea s-au convins de acest fapt în cadrul evenimentului de kick-off, destinat sectorului en-gros, susținut la mijlocul lunii septembrie în Berlin.

KÜBERIT LA DOMOTEX HANNOVER

12 ianuarie 2015
La Domotex 2015 Küberit, liderul pieței profilelor de calitate din aluminiu, alamă și oțel inox, aduce două noutăți pentru branșă: Sistemul de profile «Euro-Step Star» pentru treptele finisate cu LVT, care va fi prezentat în premieră la Hannover și noile profile pentru tapet, deopotrivă funcționale și decorative. Nouă este și amplasarea standului Küberit în pavilionul 7.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli