Parchet » Parchet

Materiale de top pentru finisaje exclusiviste

24 martie 2015
Bazându-se pe o selecție a materialelor de cea mai bună calitate la prețuri corecte, Costa Mit vine în ajutorul celor care vor să găsească într-un singur loc o ofertă largă de produse pentru pardoseli.  

Costa Mit: secretul diversității

12 ianuarie 2015
Pe o piață tot mai concurențială, a calității și ofertelor integrate, Costa Mit a ales să își dezvolte progresiv și constant gama de produse și servicii, de-a lungul celor 16 de ani de existență. Astfel, această societate vine în prezent cu o ofertă deosebit de variată, care include...

Parchet clasic pentru birouri de lux

17 iulie 2014
De data aceasta, vorbim la rubrica ”Lucrarea ediției” despre acoperirea cu parchet a pardoselii unui spațiu în care urma să se amenajeze birouri - o lucrare derulată de Alveco Montaj SRL din București, în primăvara acestui an (martie 2014), interesantă atât prin soluția aleasă, având în vedere destinația, cât și nivelul ridicat de calitate la care trebuia să se ridice.

Dozele de pardoseală

17 iulie 2014
Dozele de pardoseală (numite uneori prize, casete de pardoseală sau guri de vizitare ) sunt componente ale instalațiilor electrice, de internet sau telefonie, din gama aparatajelor, încastrate la acest nivel și care pot avea diferite roluri, în principal pentru derivații sau de a amplasa în ele întrerupătoare/ prize pentru conectarea computerelor, aparatelor electrice și electronice, telefoanelor etc..

Parchet antichizat pentru o amenajare în trend

22 aprilie 2014
Vă prezentăm în aceste pagini o lucrare deosebită de montaj cu parchet masiv pentru o locuință elegantă. Din imagini veți putea trage singuri concluzia că pardoselile arhaizate sunt potrivite atât unei amenajări moderne, hi-tech, dar și unui ”salt” în trecut, cu mobilier rustic patinat provensal și finisaje antichizate. În spatele rafinatelor finisaje ale pardoselilor din lemn stă munca unei echipe profesioniste, care a reușit să aducă materia primă la exigențele designerului și beneficiarului.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli