Deko
Bife Sim 2018

ULTIMELE STIRI

Elis Pavaje incepe productia in cea de-a treia fabrica, din nordul Moldovei

Bucuresti 20.09.2017. Elis Pavaje demareaza productia la Sec...

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

ELIS PAVAJE LANSEAZA NOI PRODUSE PENTRU GRADINA

Elis Pavaje a lansat pe piața românească o serie de produ...

Elis Pavaje:lansarea la Stoenești a celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoeneș...

Creștere Bosch cu două cifre la vânzările de scule electrice

Departamentul ”Tehnologie pentru Constructii si Energie”...

Majorare cu 11.7% a cifrei de afaceri pentru compania ELIS PAVAJE in 2016

Bucuresti, 20.02.2017. Compania Elis Pavaje si-a intarit in ...


Parchet » Parchet

Ambarcațiunile – condiții dure, pardoseli performante

08 ianuarie 2014
Din filmele de epocă și din romanele de aventuri în care acțiunea se petrecea pe o corabie, am reținut cel puțin un detaliu legat de pardoseli: acribia cu care se spăla și se freca puntea. Dincolo de conotația peiorativă, de faptul că această sarcină era dată categoriilor inferioare de marinari, știm că operațiunea era de maximă importanță.

MAPEI: materiale de top pentru montajul mozaicului din lemn

08 ianuarie 2014
Realizat inițial din micile bucăți de lemn rezultate în urma producției de parchet, mozaicul din lemn este în acest moment una dintre acoperirile cele mai nobile și mai sofisticate, având un rol decorativ cu totul particular. Folosindu-l pentru placarea pardoselilor și pereților, inclusiv pe suprafațe curbe, designerii au conceput modalități ingenioase de utilizare și îmbinare a diverselor esențe de lemn .

Parchet de stejar pe dușumea oarbă – un plus de căldură, ventilare, confort acustic

08 ianuarie 2014
Lucrarea de față, constând în acoperirea cu parchet masiv a 200 mp dintr-o locuință și a scărilor dintre cele 3 nivele ale construcției, are câteva particularități care merită să facă subiectul unui articol. În primul rând, este vorba de calitatea superioară cerută pentru această casă din nordul Bucureștiului. Au fost alese plăci de parchet din lemn masiv de stejar, cu lungimi diferite (între 400 și 1.500 mm), lățime de 105 mm și grosime de 21 mm, care au fost montate în sistem nut/feder peste un strat de dușumea oarbă – al doilea element particular al acestei lucrări.

Pardoseli din lemn elegante şi distincte - Hotel Kronwell, Brașov

17 octombrie 2013
În februarie 2013 s-a deschis primul hotel de business & lifestyle de 4 stele din Braşov, deosebit prin design şi tehnologia utilizabilă, situat în vecinătatea Centrului de Afaceri şi a Sălii Sporturilor, la doar câteva minute de centrul oraşului. Dezvoltarea Braşovului impunea construirea de noi spaţii de cazare moderne prin utilităţile şi facilităţile pe care le oferă turiştilor şi clienţilor business.

Aspecte de mentenanță a parchetului

24 iunie 2013
Am putea porni de la ideea că parchetul este o pardoseală de valoarea căruia proprietarul este conștient – îi va acorda atenția cuvenită, îl va proteja și îl va întreține apelând la serviciile unui profesionist. În realitate, lucrurile nu stau totdeauna așa: parchetul este agresat cu tot felul de produse, cu apă în exces, cu solicitări mecanice, iar noi trebuie să găsim soluții pentru diversele probleme care apar - și aceasta în condițiile în care oricum parchetul are la bază un material care suferă modificări în timp.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli