Parchet » Parchet

Pardoseli din lemn elegante şi distincte - Hotel Kronwell, Brașov

17 octombrie 2013
În februarie 2013 s-a deschis primul hotel de business & lifestyle de 4 stele din Braşov, deosebit prin design şi tehnologia utilizabilă, situat în vecinătatea Centrului de Afaceri şi a Sălii Sporturilor, la doar câteva minute de centrul oraşului. Dezvoltarea Braşovului impunea construirea de noi spaţii de cazare moderne prin utilităţile şi facilităţile pe care le oferă turiştilor şi clienţilor business.

Aspecte de mentenanță a parchetului

24 iunie 2013
Am putea porni de la ideea că parchetul este o pardoseală de valoarea căruia proprietarul este conștient – îi va acorda atenția cuvenită, îl va proteja și îl va întreține apelând la serviciile unui profesionist. În realitate, lucrurile nu stau totdeauna așa: parchetul este agresat cu tot felul de produse, cu apă în exces, cu solicitări mecanice, iar noi trebuie să găsim soluții pentru diversele probleme care apar - și aceasta în condițiile în care oricum parchetul are la bază un material care suferă modificări în timp.

Pardoseli pentru dansuri populare la Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul – Junii Sibiului

24 iunie 2013
Dansurile populare românești, inclusiv cele ardelenești din zona Sibiului, au această particularitate: loviturile cu talpa /călcâiul în podea, cu efecte nu doar asupra pardoselii, care este astfel solicitată major, ci și asupra celui care dansează: vibrațiile și șocul se transmit la coloană și articulații. În lipsa unei pardoseli care să absoarbă șocurile, senzațiile nu sunt deloc plăcute și au efecte pe termen lung pentru un practicant profesionist, care își petrece o bună parte din activitate în sala de repetiții.

How is made: Vizită la fabrica de parchet Bauwerk

14 aprilie 2013
Peste 30 de montatori și distribuitori de materiale pentru execuţia pardoselilor de lemn, proveniți din țări ale Europei de Est, au avut ocazia în zilele de 14 și 15 ianuarie 2013 să descopere calea prin care un parchet de înaltă calitate ajunge la ei, pentru ca mai departe să încânte beneficiarul prin eleganță, căldură și naturalețe. Aceștia au luat parte la un eveniment organizat de Bauwerk Parkett GmbH la St. Margrethen (Elveția)...

Finisaje la modă pe bază de: ceară si ulei

14 aprilie 2013
Ceruirea și uleierea parchetului sunt din nou ”la modă” în zilele noastre, dată fiind preferința multor beneficiari pentru pardoselile cu un grad de luciu temperat, mai apropiate ca estetică de lemnul natural căruia îi conferă doar aspectul de ”umed”, potenţându-i totodată uşor fibra şi culoarea.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli