Parchet » Parchet

Festool: acuratete, rapiditate, mediu de lucru sanatos

20 decembrie 2012
Performanța depinde în zilele noastre de calitățile uneltelor de care dispunem. Nu întâmplător, la concursurile de montaj din domeniul pardoselilor sunt utilizate cele mai bune echipamente, de ultimă generație, pentru că acestea pot asigura în cel mai înalt grad acuratețea execuției și rapiditatea.

Secretele mesterilor

20 decembrie 2012
Dacă în numărul anterior al revistei ne-am ocupat de șlefuirea parchetului masiv, considerăm că este necesar să vorbim acum despre chituirea rosturilor acestuia, un detaliu de execuție căruia trebuie să îi acordăm de fapt maximă atenție.

Materiale eco

20 decembrie 2012
Trendul ecologic actual a adus prim-planul materialelor pentru pardoseli pluta – un produs natural, obținut prin procedee ecologice și, dacă se dorește, finisat șI întreținut cu soluții prietenoase față de mediul înconjurător.

Pardoseli sportive

19 decembrie 2012
Competițiile sportive importante (de nivel internațional sau național, atunci când sunt organizate sub umbrela unor federații internaționale) se pot desfășura doar pe suprafețe dedicate, concepute după norme speciale.

Controlul umidității aerului în stil german - beneficii versus costuri

19 decembrie 2012
O dezumidificare corectă reduce costurile şi creşte calitatea lucrărilor. În urma unei analize atente a pieţei, am decis că este momentul să facem câteva schimbări care vor aduce un plus de valoare clienților noștri.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli