Parchet » Parchet

Finisaje la modă pe bază de: ceară si ulei

14 aprilie 2013
Ceruirea și uleierea parchetului sunt din nou ”la modă” în zilele noastre, dată fiind preferința multor beneficiari pentru pardoselile cu un grad de luciu temperat, mai apropiate ca estetică de lemnul natural căruia îi conferă doar aspectul de ”umed”, potenţându-i totodată uşor fibra şi culoarea.

Controlul umiditatii în sezonul rece - Probleme si solutii

21 ianuarie 2013
Odată cu scăderea temperaturii, apar o serie de probleme în spațiile cu umiditate crescută. Este binecunoscut faptul că, în construcții, umiditatea ridicată duce întotdeauna la costuri suplimentare de întreținere pentru spațiile care nu au fost uscate corespunzător, în diversele faze ale proiectului.

Festool: acuratete, rapiditate, mediu de lucru sanatos

20 decembrie 2012
Performanța depinde în zilele noastre de calitățile uneltelor de care dispunem. Nu întâmplător, la concursurile de montaj din domeniul pardoselilor sunt utilizate cele mai bune echipamente, de ultimă generație, pentru că acestea pot asigura în cel mai înalt grad acuratețea execuției și rapiditatea.

Secretele mesterilor

20 decembrie 2012
Dacă în numărul anterior al revistei ne-am ocupat de șlefuirea parchetului masiv, considerăm că este necesar să vorbim acum despre chituirea rosturilor acestuia, un detaliu de execuție căruia trebuie să îi acordăm de fapt maximă atenție.

Materiale eco

20 decembrie 2012
Trendul ecologic actual a adus prim-planul materialelor pentru pardoseli pluta – un produs natural, obținut prin procedee ecologice și, dacă se dorește, finisat șI întreținut cu soluții prietenoase față de mediul înconjurător.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli