Ultimele stiri » Pardoseli

Bienala Națională de Arhitectură 2016

30 septembrie 2016
Uniunea Arhitecților din România, în colaborare cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, organizează în perioada 12-28 octombrie 2016 cea de-a XII-a ediție a Bienalei Naționale de Arhitectură, cu tema ”Recuperarea reperelor”.

Începe BIFE-SIM 2016 – evenimentul-etalon al industriei mobilei!

06 septembrie 2016
BIFE-SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, îşi deschide porţile între 14 şi 18 septembrie la Romexpo.

Anuala de Arhitectură București 2016 - ediția a XIV-a

13 iulie 2016
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România organizează în perioada iulie 2016 – 4 mai 2017 Anuala de Arhitectură București - ediția a XIV-a 2016, cu tema: „Construind Comunitatea”. Evenimentul se va desfășura în spațiul public al Capitalei, în diferite cartiere.

Descopera cele mai noi tehnici de aplicare din domeniul constructilor in cadrul unui eveniment unic marca Piatraonline.ro

02 iunie 2016
PiatraOnline.ro este cel mai mare furnizor de piatra naturala din Romania, brand apartinand companiei Rock Star Construct Romania, companie ce are relatii cu piata de aprovizionare din America de Sud pana in Asia...

Conceptul de succes EGGER Profiprogramme pentru profesioniști se lansează în România

04 mai 2016
În iulie 2014, EGGER a lansat conceptul Profiprogramme pentru micii producători în Austria, Germania şi Elveţia. Din aprilie 2016, tâmplarii, proiectanții, dulgherii și montatorii de pardoseli din România pot participa la EGGER Profiprogramme, pentru a profita de gama extinsă de servicii și cursuri de perfecţionare oferite de către producătorul de materiale pe bază de lemn.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli