Ultimele stiri » Pardoseli

ELIS PAVAJE LANSEAZA NOI PRODUSE PENTRU GRADINA

24 august 2017
Elis Pavaje a lansat pe piața românească o serie de produse pentru grădină sub formă de  kituri: bănci, focare, jardiniere, realizate din prefabricate din beton vibropresat. “Prin această gamă am dorit, pe de o parte, să ne aliniem la tendințele pe plan mondial în ceea ce privește amenajarea grădinii și, totodată, să reinterpretăm în mod creativ și original utilizarea pavelelor pentru a înfrumuseța curțile clienților nostri” a declarat Bianka Dobre, Director marketing Elis Pavaje.

Politica de cookie

02 iulie 2017

Elis Pavaje:lansarea la Stoenești a celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani

18 iunie 2017
Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoenești, în cadrul unui eveniment festiv, cel mai mare showroom de pavele din România. Evenimentul a avut loc cu participarea a circa 100 de colaboratori din presă, distribuitori, montatori, arhitecți, studenți ai Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”.

Creștere Bosch cu două cifre la vânzările de scule electrice

18 iunie 2017
Departamentul ”Tehnologie pentru Constructii si Energie” de la Bosch a inregistrat o dezvoltare pozitiva anul trecut – s-a aratat in cadrul conferintei anuale de presa 2017 a acestei companii, cu unitati importante de productie si in Romania, care insumeaza circa 4.800 de angajati.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli