Ultimele stiri » Pardoseli

21.500 de vizitatori la maratonul expoziţional din perioada 7-10 aprilie

18 aprilie 2016
Romexpo a organizat între 7 şi 10 aprilie 2016 cele mai importante târguri din domeniul construcţiilor, instalaţiilor, mobilei, ambientării, designului interior sau exterior şi protecţiei mediului.

Marmoleum Striato primește premiul iF DESIGN AWARD 2016

10 aprilie 2016
Noua colecție de linoleum liniar Marmoleum Striato a primit premiul if DESIGN AWARD 2016. Colecția, parte din oferta principală de linoleum a Forbo Flooring Systems reînvie un model clasic de pardoseală din anii 1950 într-un material pentru pardoseli contamporan, vibrant și natural (bio).

Romexpo vă invită să descoperiţi între 7 şi 10 aprilie universul construcţiilor, mobilei, ambientării, designului interior şi exterior

01 aprilie 2016
Romexpo organizează între 7 şi 10 aprilie 2016 cele mai importante târguri din domeniul construcţiilor, instalaţiilor, mobilei, ambientării, designului interior sau exterior şi protecţiei mediului. Companii autohtone şi internaţionale îşi vor prezenta produsele şi serviciile pe parcursul a 4 zile de maraton expoziţional...

Șerban Țigănaș, președintele OAR România: „Clujul este unul din locurile în care se inovează în România”

15 septembrie 2015
Şerban Ţigănaş este numele notoriu din domeniul arhitecturii din Cluj-Napoca şi din ţară. Absolvent al Universităţii de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu“ din Bucureşti în urmă cu 27 ani, actualmente este formator în cadrul Facultății de Arhitectură şi Urbanism – Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Totodată, este preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România şi partener la biroul de arhitectură şi inginerie Dico şi Ţigănaş din Cluj-Napoca.

Hall of Fame Architecture Conference&Expo – expozitia unde arhitectii isi pot prezenta proiectele arhitecturale

09 septembrie 2015
Arhitectii din Romania pot sa se inscrie in aceasta toamna la expozitia de proiecte Hall of Fame, din cadrul evenimentului Architecture Conference&Expo ce va avea loc in 2 octombrie la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli