Ultimele stiri » Pardoseli

Pavilionul German Expo Milano, iunie 2015

14 august 2015
Între 1 mai și 31 octombrie 2015 are loc în Milano târgul Expo 2015, având tematica „Feeding the Planet, Energy for Life“ (Hrănind planeta, energie pentru viață“). Pe terenul situat din nord-vestul metropolei industriale italiene sunt aşteptaţi 20 milioane vizitatori, dintre care 3 milioane la Pavilionul German.

Pardoseli laminate 2015-2017 EGGER - LONG pentru spații marii

14 august 2015
În noua sa colecție de pardoseli laminate, EGGER, producătorul de semifabricate pe bază de lemn prezintă caracteristicile, pe care le reunesc în prezent pardoselile laminate de calitate: Caracteristicile tehnice inovatoare ale produsului oferă un design optic și tactil convingător, care este aliniat optim la toate tendințele actuale din amenajări.

Incep inscrierile la Architecture Conference&Expo!

11 august 2015
Peste 200 de arhitecti si specialisti din domenii conexe sunt invitati sa participe in aceasta toamna la cea de-a III-a editie Architecture Conference&Expo ce va avea loc in 2 octombrie la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca.

MULTI-BRAND WORKSHOP DESPRE EXECUȚIA CORECTĂ A CONSTRUCȚIILOR PE STRUCTURĂ DE LEMN

22 aprilie 2015
Divizia de produse pentru construcții din lemn a companiei EGGER, împreună cu partenerii de eveniment Knauf Gips, Alsafix, Knauf Insulation și Home Point, au organizat vineri, 27 martie un seminar dedicat tehnologiilor de execuție corectă a construcțiilor pe structură de lemn.

Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri, București, 2014

12 ianuarie 2015
Dacă în 2012 am avut ocazia să vedem primul concurs de meserii cu participare internațională, din domeniul construcțiilor (Campionatul European al Montatorilor de Pardoseli), în luna noiembrie a acestui an s-a desfășurat la București cea de-a 25-a ediție a Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri...

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli