Ultimele stiri » Pardoseli

Campionatul Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri, București, 2014

12 ianuarie 2015
Dacă în 2012 am avut ocazia să vedem primul concurs de meserii cu participare internațională, din domeniul construcțiilor (Campionatul European al Montatorilor de Pardoseli), în luna noiembrie a acestui an s-a desfășurat la București cea de-a 25-a ediție a Campionatului Mondial al Tinerilor Montatori de Acoperișuri...

Doi arhitecți români au fost desemnați câștigătorii concursului internațional de arhitectură The Unbelievable Challenge, organizat de Ruukki

19 decembrie 2014
Proiectul “Nothing is Impossible” a fost ales dintre 243 de propuneri înscrise în concurs, din 59 de țări, drept cel mai bun centru logistic pentru Moș Crăciun. România a fost printre țările cu cei mai mulți participanți la concurs.

Noul centru comercial al aeroportului Charles de Gaulle, in valoare de 185 de milioane de euro, in programul RIFF 2014

26 septembrie 2014
Centrul comercial Aéroville, situat in apropierea aeroportului Charles de Gaulle din Paris, in valoare de 185 de milioane de euro va fi prezentat, in noiembrie, la RIFF 2014 de catre arhitectul francez Philippe Chiambaretta.

Clădirile anului și arhitecţi premiaţi la RIFF 2014

21 septembrie 2014
Faţade arhitecturale impresionante, modalităţi creative de regândire a spațiului construit, exemple de succes premiate la cele mai recente ediții ale competițiilor de arhitectură la nivel național și european vor fi prezentate pe 10 și 11 noiembrie, la  RIFF 2014. În cadrul expoconferinței vor participa arhitecți de excepție din 11 țări printre care Islanda, Turcia, Kuweit, Olanda și România.

BIFE-SIM 2014 SI-A DESCHIS PORTILE!

11 septembrie 2014
Targul International de Mobila, Echipamente si Accesorii isi asteapta vizitatorii incepand de miercuri, 10 septembrie, la Centrul Expozitional Romexpo!

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli