Ultimele stiri » Pardoseli

Hall of Fame Architecture Conference&Expo – expozitia unde arhitectii isi pot prezenta proiectele arhitecturale

09 septembrie 2015
Arhitectii din Romania pot sa se inscrie in aceasta toamna la expozitia de proiecte Hall of Fame, din cadrul evenimentului Architecture Conference&Expo ce va avea loc in 2 octombrie la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca.

Eveniment important despre “Uscarea rapida in constructii”

26 august 2015
Constructorii din Romania au acces la prea putine tehnici si informatii despre Uscarea rapida in constructii! Acest lucru se reflecta in termene depasite, costuri suplimentare, lipsa solutiilor si alte dezavantaje.  De aceea,  Life Art isi propune sa schimbe acest lucru si sa defineasca cat mai clar care sunt standardele ce se impun pentru a avea rezultate rapide si eficiente pentru dezumidificarea in constructii!

Pavilionul German Expo Milano, iunie 2015

14 august 2015
Între 1 mai și 31 octombrie 2015 are loc în Milano târgul Expo 2015, având tematica „Feeding the Planet, Energy for Life“ (Hrănind planeta, energie pentru viață“). Pe terenul situat din nord-vestul metropolei industriale italiene sunt aşteptaţi 20 milioane vizitatori, dintre care 3 milioane la Pavilionul German.

Pardoseli laminate 2015-2017 EGGER - LONG pentru spații marii

14 august 2015
În noua sa colecție de pardoseli laminate, EGGER, producătorul de semifabricate pe bază de lemn prezintă caracteristicile, pe care le reunesc în prezent pardoselile laminate de calitate: Caracteristicile tehnice inovatoare ale produsului oferă un design optic și tactil convingător, care este aliniat optim la toate tendințele actuale din amenajări.

Incep inscrierile la Architecture Conference&Expo!

11 august 2015
Peste 200 de arhitecti si specialisti din domenii conexe sunt invitati sa participe in aceasta toamna la cea de-a III-a editie Architecture Conference&Expo ce va avea loc in 2 octombrie la Liberty Technology Park din Cluj-Napoca.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli