Ultimele stiri » Pardoseli

Noile tehnologii si inovatii “in actiune” la BIFE-SIM 2014

25 august 2014
Expozitia industriei mobilei organizata in anul 2014, sub genericul BIFE-SIM reuneste la complexul expozitional ROMEXPO numeroase firme, din tara si de peste hotare, care doresc sa aduca bucuria in sufletul tuturor vizitatorilor, prin oferta de mobila, produse finite din lemn , decoratiuni si alte mteriale complementare, precum si prin noile tehnologii de fabricatie regasite in  instalatiile , utilajele,  echipamentele si accesoriile  expuse, fara de care nu se putea realiza nici un progres.

Intre PROVOCARE si UIMIRE in 2014!

02 august 2014
Industria mobilei isi da intalnire in aceasta toamna la targul international de mobila, echipamente si accesorii, intre 10 si 14 septembrie, la Romexpo.

Câștigătorul marelui premiu “Mies van der Rohe” 2013 invitat special la RIFF 2014

17 iulie 2014
Câștigătorul Marelui Premiu al Uniunii Europene pentru Arhitectura Contemporană “Mies van der Rohe” 2013, arh. Ósbjørn Jacobsen este invitatul special al celei de-a cincea ediții a Expoconferinței Internaționale de Arhitectură RIFF. Arhitectul Ósbjørn Jacobsen, partener Henning Larsen Architects - Danemarca, prezintă la București, în noiembrie, proiectul premiat Harpa – Sala de Concerte și Centrul de Conferințe din Reykjavik.

10 speakeri internationali de exceptie au confirmat prezenta la RIFF 2014

03 iulie 2014
Expoconferinta Internationala de Arhitectura RIFF, lansata in 2010 de ABplus si Ordinul Arhitectilor, a devenit evenimentul principal din Romania dedicat arhitecturii fatadelor, acoperisurilor si izolatiilor. Aflata la a cincea editie, RIFF 2014 se bucura de prezenta unor speakeri internationali de exceptie. 10 arhitecti premiati recent la cele mai prestigioase concursuri internationale au confirmat prezenta la evenimentul de pe 10 si 11 noiembrie, in cadrul caruia vor prezenta proiectele anului. Editia din acest an are loc intr-o noua locatie, la Radisson Blu.

LAUD 2014 – un eveniment despre arhitectura peisajului din Europa

12 iunie 2014
Pe 3 iunie ABplus Events și Ordinul Arhitecților din România au organizat primul eveniment din România dedicat spațiilor publice urbane și spațiilor verzi – Expoconferința Internațională de Arhitectură LAUD 2014.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli