Deko
Bife Sim 2018

ULTIMELE STIRI

Elis Pavaje incepe productia in cea de-a treia fabrica, din nordul Moldovei

Bucuresti 20.09.2017. Elis Pavaje demareaza productia la Sec...

Tendințele în mobilă, în lumina reflectoarelor BIFE-SIM 2017

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, ...

BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă...

ELIS PAVAJE LANSEAZA NOI PRODUSE PENTRU GRADINA

Elis Pavaje a lansat pe piața românească o serie de produ...

Elis Pavaje:lansarea la Stoenești a celui mai mare showroom de pavele, la implinirea a 10 ani

Elis Pavaje a deschis joi, 8 iunie 2017, la Fabrica Stoeneș...

Creștere Bosch cu două cifre la vânzările de scule electrice

Departamentul ”Tehnologie pentru Constructii si Energie”...

Majorare cu 11.7% a cifrei de afaceri pentru compania ELIS PAVAJE in 2016

Bucuresti, 20.02.2017. Compania Elis Pavaje si-a intarit in ...Pardoseli cu atitudine

Parchet » Parchet | 14 septembrie 2015
Pardoseli personaliate Dacca

La Dacca îmbinăm pasiunea pentru furnizarea de pardoseli personalizate și sisteme integrate pentru pardoseli și pereți cu soluțiile de consultanță de specialitate, care oferă clienților un pachet complet și personalizat de servicii.

Încă din 2007, la Dacca s-a pus accentul pe lucrările frumos executate, pe calitate și profesio nalism. Misiunea Dacca este de a promova constant valoarea și exigența, aspect vizibil în portofoliul nostru de produse și servicii.

Produsele noastre au caracteristici precum calitatea, durabilitatea și specificitatea. Acoperim domenii diverse, începând de la horeca, office, sănătate, educație sau spații comerciale și ajungând la mijloace de transport, instituții publice, spații de sport și entertainment dar și beauty și wellness. Suntem atenți la nevoile clienților noștri, îi ascultăm și comunicăm cu ei, de aceea fiecare proiect începe cu ascultarea dorințelor lor. Selectăm produsele cele mai potrivite și ne asigurăm că respectăm toți pașii în realizarea serviciului, fiind atenți la cele mai mici detalii, până la predarea lucrării. Astfel, toate aspectele activității și ale colaborării noastre se desfășoară în condiții optime. Proiectele noastre ne inspiră și ne motivează să acordăm viitoarelor lucrări aceeași atenție și pasiune. Principalii furnizorii Dacca: Forbo Flooring, Forbo Bonding, Lano Carpets, Halbmond, Flocart, Ter Hurne, Tilo, Chene de la™Est, Wicanders, Moso, Mfloor, Lincrusta, Bolon, Emco, Plastex.

Design Interior
Dacca îți pune la dispoziție ajutor specializat pentru proiectele de design interior, oferindu-ți un pachet complet de soluții, atât din punct de vedere tehnic și funcțional cât și din punct de ve dere al esteticii, respectând totodată parametrii existenți sau posibilele limitări ale spațiului. Indiferent de tipul de spațiu pe care îl amenajezi (office, sănătate, edu cație, horeca, etc.) noi te putem consilia în materie de design.

Există două categorii ale acestui serviciu:
1. În cazul în care ai deja proiectul de design interior, beneficiezi de consiliere din partea designerului nostru pentru alegerea celor mai bune variante.
2. În cazul în care nu ai proiectul de design, beneficiezi atât de concept, cât și de implementarea
acestuia.


Sisteme profesionale pentru pardoseli