Pardoseli cu atitudine

Parchet » Parchet | 14 septembrie 2015
Pardoseli personaliate Dacca

La Dacca îmbinăm pasiunea pentru furnizarea de pardoseli personalizate și sisteme integrate pentru pardoseli și pereți cu soluțiile de consultanță de specialitate, care oferă clienților un pachet complet și personalizat de servicii.

Încă din 2007, la Dacca s-a pus accentul pe lucrările frumos executate, pe calitate și profesio nalism. Misiunea Dacca este de a promova constant valoarea și exigența, aspect vizibil în portofoliul nostru de produse și servicii.

Produsele noastre au caracteristici precum calitatea, durabilitatea și specificitatea. Acoperim domenii diverse, începând de la horeca, office, sănătate, educație sau spații comerciale și ajungând la mijloace de transport, instituții publice, spații de sport și entertainment dar și beauty și wellness. Suntem atenți la nevoile clienților noștri, îi ascultăm și comunicăm cu ei, de aceea fiecare proiect începe cu ascultarea dorințelor lor. Selectăm produsele cele mai potrivite și ne asigurăm că respectăm toți pașii în realizarea serviciului, fiind atenți la cele mai mici detalii, până la predarea lucrării. Astfel, toate aspectele activității și ale colaborării noastre se desfășoară în condiții optime. Proiectele noastre ne inspiră și ne motivează să acordăm viitoarelor lucrări aceeași atenție și pasiune. Principalii furnizorii Dacca: Forbo Flooring, Forbo Bonding, Lano Carpets, Halbmond, Flocart, Ter Hurne, Tilo, Chene de la™Est, Wicanders, Moso, Mfloor, Lincrusta, Bolon, Emco, Plastex.

Design Interior
Dacca îți pune la dispoziție ajutor specializat pentru proiectele de design interior, oferindu-ți un pachet complet de soluții, atât din punct de vedere tehnic și funcțional cât și din punct de ve dere al esteticii, respectând totodată parametrii existenți sau posibilele limitări ale spațiului. Indiferent de tipul de spațiu pe care îl amenajezi (office, sănătate, edu cație, horeca, etc.) noi te putem consilia în materie de design.

Există două categorii ale acestui serviciu:
1. În cazul în care ai deja proiectul de design interior, beneficiezi de consiliere din partea designerului nostru pentru alegerea celor mai bune variante.
2. În cazul în care nu ai proiectul de design, beneficiezi atât de concept, cât și de implementarea
acestuia.


Sisteme profesionale pentru pardoseli