Pardoseli design pentru constructii moderne

Elastice » Elastice | 13 iulie 2016

Marmoleum Signature Circle

O pardoseala comerciala moderna trebuie sa indeplineasca numeroase cerinte legate de traficul intens si atenuarea zgomotului de impact dar trebuie sa fie in primul rand placuta ochiului.

In proiectarea unui asemenea spatiu, arhitectii au la dispozitie gamele de pardoseli design marca Forbo Flooring Systems. Iata cateva dintre cele mai reprezentative.

 

Marmoleum Signature

Marmoleum Signature adauga o trasatura unica dalelor noastre de Marmoleum prin temele gravate fin in linoleum. Gravarea in linoleum se realizeaza dupa o tehnologie complet noua, sapand liniile in material si pastrand structura acestuia.

Dalele Signature se combina perfect cu variantele negravate din seriile Marmoleum Modular.

Exista 4 modele gravate fiind create pentru fiecare un numar de planuri interesante de pardoseala.   

Marmoleum Signature Raw 
Textura are un model accessibil si nu foarte prominent, cu suprafata in gradient – aceasta curgere asimetrica subliniaza forma dalei. Disponibil in dale cu dimensiunea de 50x25 cm. 


Marmoleum Signature Circle
Aceste dale gravate circular au un aer retro ce aminteste de stiulul Bauhaus. Modelul este disponibil in variante cu forme circulare mari si mici, si in dale cu dimensiunea de 25x25 cm. 

 

Marmoleum Signature Cube
Iata un model minimalist subtil si contemporan care creeaza iluzia optica a unui mozaic ceramic clasic. Colectia cuprinde 2 modele diferite de gravuri si dale de 50x25 cm. 

Marmoleum Signature Tattoo
Aspectul figurativ al modelului reflecta trandul individualist al tatuajelor, oferind posibilitatea gravarii logourilor si diverselor imagini dorite.

 

Dalele aplicate liber Allura Flex  

Dalele Forbo Allura Flex cu aplicare libera sunt dale vinilice eterogene de calitate inalta, stabile dimensional si gandite specific pentru instalarea libera. Ele contin modele frumoase cu aspect de lemn, piatra sau in forme abstracte si sunt usor de instalat. 
Combinatia suportului de fibra de sticla cu straturile multiple ale pardoselii propriu-zise fac din aceasta gama de LVT una deosebit de rezistenta, eficienta si calitativa.

Allura Flex e o gama perfect adaptata pentru proiecte de renovare, pardoseli inaltate sau orice proiect in care se doreste instalarea rapida a pardoselii, fie temporar sau permanent.

 

Pardoseli pe comanda printate digital  

Tehnologia noastra avansata de printare digitala ofera echipei de designeri atuul necesar pentru a dezvolta efecte vizuale deosebite, imposibil de realizat prin tehnicile traditionale, permitand astfel clientilor sa-si proiecteze o pardoseala unica.

Colectia Eternal vinyl include o serie de modele de pardoseli printate digital de ofera noi dimensiuni de culoare si design. Rezulta astfel gradiente subtile de culoare, un curcubeu de nuante sau geode spectaculoase. Pe langa modelele printate digital va oferim de asemenea modele de pardoseala realizate la comanda incepand de la dimensiuni de 12mp.

 

Sarlon acoustic vinyl

Pardoselile acustice au o contributie importanta la reducerea zgomotului din cladiri, prevenind astfel efectele adverse ale acestuia asupra corpului uman: tulburari de somn, stress, migrene, pierderi de memorie, agresivitate si dificultati de invatare. Forbo Flooring este specialistul pardoselilor acustice de peste 30 de ani, gama Sarlon acoustic vinyl oferind pardoseli cu o reducere a sunetului de impact de pana la 19dB, intr-o varietate de culori si modele si pastrand caracteristicile de trafic commercial intens.

 

www.forbo-flooring.com

Contact: sandra.stoian@forbo.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli