Pardoseli elastice profesionale Forbo Flooring Systems

Elastice » Elastice | 24 martie 2015
pardoseli elastice ForboForbo Flooring Systems este o prezență globală pe piața de linoleum, PVC, mochetă, Flotex, sisteme de bariere de praf, dezvoltând pe lângă acestea o gamă completă de produse profesionale de întreținere. Toate produsele Forbo combină un nivel ridicat de funcționalitate și durabilitate cu dezideratele ecologice. Forbo Flooring este parte a conglomeratului elvețian Forbo Group, deținând 20 de unități de producție și sucursale în 32 de țări.
Forbo Flooring a aniversat în 2013, 150 de ani de la patentarea pentru producția industrială a pardoselii de linoleum de către Frederick Walton în anul 1863. În realitate, acesta a inventat linoleumul încă din 1860, în satul scoțian Nairn, dar au fost necesari încă trei ani până la intrarea efectivă în fabricație. Patentul obținut atunci stă la baza producției de linoleum și astăzi. Prin fabricile sale din Assendelft (Olanda) șI Kirkcaldy/Nairn (Scoția), Forbo Flooring este liderul global al pieței de linoleum, sub brandul Marmoleum.

Linoleum

Cu o cotă de piaţă de peste 65%, Forbo e lider mondial în producţia de linoleum, material 100% natural ce dă naştere unei pardoseli ecologice, funcţionale şi estetice. Linoleumul e răspunsul perfect la dezideratele ecologice contemporane: un material realizat din materii prime naturale și regenerabile. În plus, acest material îndeplinește cerințele cele mai pretențioase ale designerilor.

Linoleum modular

Marmoleum modular vă oferă o gamă nelimitată de alegeri în privința formei, dimensiunii și culorii dalelor de linoleum. Esteo dală de linoleum pur, creată din ulei de in, rășină, făină de lemn și calcar. Aceste materii prime se găsesc din abundență sau sunt regenerabile rapid, cu recolte anuale sau scheme de refacere. Marmoleum Modular e produs în fabrici din Europa, ce folosesc energie verde. Marmoleum modular este un produs unic prin faptul că fiecare formă e tăiată separat din materialul de bază. Montate corect, dalele se îmbină perfect și nu necesită sudare. Suportul din poliester conferă produsului o mare stabilitate dimensională, chiar și la aplicare pe suprafețe ample. Marmoleum Modular este tratat cu Topshield2, un finisaj acrilic dublu strat ce împiedică zgârierea și pătarea și permite o întreținere ușoară a pardoselii în timp.

PVC

Pardoselile din PVC sunt produse prin cele mai avansate tehnici actuale și se remarcă prin aspectul și funcționalitatea lor deosebite. Ele permit exprimarea oricăror deziderate estetice și funcționale, respectând inclusiv cele mai stricte reglementări în domeniul sănătății și siguranței. Avem soluții pentru pardoseli cu cerințe obișnuite dar și antiderapante, acustice, antistatice, pardoseli design și soluții pentru spațiile umede: Eternal, Allura, Colorex, Aqualon, Onyx.

Flotex

Nu e PVC, dar are rezistenţa, durabilitatea şi facilitatea de curăţare a PVC-ului. Nu e nici o mochetă clasică, dar arată la fel de bine, excelând prin căldură şi confort. Suprafața densă formată din fibrele de nailon crează o barieră acustică ideală, protejată cu tratamentul antimicrobian Sanitized®. Flotex poate fi folosită împreună cu orice alt tip de pardoseală, pentru a crea combinații originale de culori, texturi și materiale, fiind ideală pentru orice aplicație, de la locuințe până la educație, sănătate, birouri, cămine de bătrâni, retail și hoteluri.

Mochetă dale

Dezvoltată inițial pentru destinații rezidențiale, mocheta în dale reprezintă astăzi o pardoseală preferată pentru toate interioarele comerciale, fiind utilizată intens în sectorul public: școli, colegii, universități, clădiri administrative și alte facilități de divertisment ori acomodare. Mocheta în dale Tessera și Westbond e recunoscută pentru aspectul estetic și performanțele excepționale la trafic intens, clienții beneficiind și de garanția livrării în 5 zile lucrătoare.

Rezidențial

Dincolo de soluțiile de clasă mondială oferite pentru interioarele din sectorul comercial, Forbo Flooring Systems este și un producător de materiale pentru pardoselile rezidențiale. Brandurile Marmoleum, Marmoleum Click, Flotex Colour, Flotex Vision, Nairn Cushionflor și Novilon oferă pardoselilor dum neavoastră de acasă aceeași calitate și durabilitate recunoscute soluțiilor Forbo din mediul comercial.

Bariere de praf

Nevoia blocării murdăriei la intrarea în clădiri e recunoscută de secole, un model primitiv fiind împrăștierea de nisip ori rumeguș la intrare. Azi, rolul barierelor de praf e același, dar la considerentele practice se adaugă reglementările de siguranță și nediscriminare a celor cu dizabilități. Soluțiile Forbo în domeniu, comercializate sub brandurile Nuway și Coral, sunt aplicabile în orice situație, indiferent de nivelul de trafic sau gradul de uzură estimat: centre comerciale, aeroporturi, terminale de transport. În plus, barierele de praf se pot personaliza la cerere cu logoul clientului.

www.forbo-flooring.com
Contact: sandra.stoian@forbo.com


Sisteme profesionale pentru pardoseli