Pardoseli exclusiviste pe baza de ciment

Suport si adezivi » Sape | 22 august 2012

PANDOMO® de la ARDEX

Pardoseli exclusiviste pe baza de cimentPardoselile pe bază de ciment sunt preferate deseori de antreprenori și beneficiari pentru rezistența lor deosebită, pentru continuitatea su pra feței pe care o oferă și priza perfectă la stratul suport. Ceea ce propune însă ARDEX prin sistemul PANDOMO® este mai mult decât atât: o pardoseală pe bază de ciment netedă, fără rosturi, armonioasă, chiar exclusivistă, în culori și texturi care țin pasul cu dorințele oricărui arhitect sau designer. Acest sistem deosebit de modern de abordare a suprafețelor este conceput în variante speciale atât pentru pardoseli (PANDOMO® Floor), cât și pentru pereți (PANDOMO® Wall). Sistemul special PANDOMO® Terrazzo (TerrazzoPlus șI TerrazzoMicro) permite realizarea pardoselilor de trafic normal sau intens cu aspect stil ”terrazzo”. Iată deci o pardoseală pe bază de ciment al cărei concept unic de design oferă o paletă practice nelimitată de posibilități. Și totul cu un strat având grosimea de doar 5 - 10 mm! Acest sistem, în diversele lui variante, este o soluție potrivită pentru orice spațiu rezidențial, commercial sau de birouri unde se dorește o atmosferă personalizată și în același timp deschisă la noile tendințe în design interior.

  • Fiind un material pe bază de ciment, PANDOMO® Floor produce suprafețe fine, aderente și omogene, proprii amenajărilor moderne și minimaliste. În plus, PANDOMO® FloorPlus permite înglobarea de agregate speciale în pardoseala proaspăt turnată, pentru a-i conferi durabilitate crescută, dar fără a-i compromite aspectul neted șI curat. În zonele de trafic intens se recomandă PANDOMO® FloorPlus, precum și aplicarea unui sortiment special de nisip peste șapa proaspătă.
  • Optând pentru sistemul PANDOMO® Floor, aveți la dispoziție o gamă largă de opțiuni cromatice adăugând în materialul de bază concentratul de culoare PANDOMO® Colour. Totodată, se poate obține o textură deosebită și un model personalizat, inclusiv prin înglobarea unor elemente din alte materiale. 
  • După tratarea pardoselii cu PANDOMO® Stone oil, suprafața devine rezistentă la apă și abraziune, câștigând și un plus de strălucire la aspect. În plus, sistemul este adecvat și pentru aplicarea peste sisteme de încălzire în pardoseală.
  • Metodele de execuție pentru pardoselile PANDOMO® nu sunt cu mult diferite de cele clasice pentru șape, importantă fiind doar știința de a combina materialul de bază, sub formă de pulbere, cu apa și culoarea dorită


Sisteme profesionale pentru pardoseli