Parchet » Pardoseli incalzite

PARDOSEALA DIN VINIL PE BAZĂ DE MINERALE

03 iulie 2018
Componenta principală, extract din rocă naturală cu densitate mare, conferă rezistenţă şi duritate pentru elementul de prindere clic.

O pardoseală stabilă şi durabilă e mai mult decât ce se vede!

12 septembrie 2017
Fără un substrat bun și un underlay de calitate, nici cel mai scump laminat nu va fi performant – confortul de zi cu zi e dat de montajul corect și underlayul potrivit.

PARDOSEALĂ CALDĂ ȘI SILENȚIOASĂ PENTRU MULȚI ANI CU AJUTORUL UNDERLAYULUI PROFESIONAL ARBITON

18 iunie 2017
O pardoseală laminată își poate dovedi calitățile doar dacă și underlayul funcționează optim în cadrul întregului sistem. Underlayul reprezintă conexiunea între pardoseala laminată și substrat, și trebuie să funcționeze în esență astfel: să asigure un montaj optim, să protejeze permanent îmbinările dintre elementele pardoselii, să îmbunătățească calitățile pardoselii.

Sisteme profesionale de încălzire şi răcire în pardoseală

09 aprilie 2013
Optând pentru un sistem de încalzire în pardoseala sigur si eficient, se poate investi fara retinere si într-un strat final elegant, dedicat, care sa întregeasca ideea de confort. Se pot spune multe despre avantajele încălzirii în pardoseală, în primul rând că oferă un nivel deosebit al confortului termic, cu o economisire consistentă a energiei prin folosirea agentului termic la temperatură joasă.

PURMO - sistem complet de la un singur furnizor

21 ianuarie 2013
”Un lanţ este la fel de puternic ca şi cea mai slabă verigă a sa” - acest principiu este valabil prin excelență pentru orice sistem de încălzire şi de răcire în suprafeţe radiante. Depinde de fiecare componentă în parte ca întregul sistem să funcţioneze în cele mai bune condiţii decenii la rând şi de fiecare dată să asigure confortul termic dorit.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU









Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli