Parchet » Pardoseli incalzite

ARBITON UNDERLAY PROFESIONAL MULTIPROTEC ABSOLUTE

14 martie 2019
Îndeplinește cele mai înalte standarde, asigurând o fonoizolație optimă. În plus, rezistența deosebită la presiune asigură protecție și durabilitatea pardoselii. Rezistența termică foarte scăzută face ca acest underlay să reprezinte o soluție ideală pentru sistemele de încălzire în pardoseală.

PARDOSEALA DIN VINIL PE BAZĂ DE MINERALE

03 iulie 2018
Componenta principală, extract din rocă naturală cu densitate mare, conferă rezistenţă şi duritate pentru elementul de prindere clic.

O pardoseală stabilă şi durabilă e mai mult decât ce se vede!

12 septembrie 2017
Fără un substrat bun și un underlay de calitate, nici cel mai scump laminat nu va fi performant – confortul de zi cu zi e dat de montajul corect și underlayul potrivit.

PARDOSEALĂ CALDĂ ȘI SILENȚIOASĂ PENTRU MULȚI ANI CU AJUTORUL UNDERLAYULUI PROFESIONAL ARBITON

18 iunie 2017
O pardoseală laminată își poate dovedi calitățile doar dacă și underlayul funcționează optim în cadrul întregului sistem. Underlayul reprezintă conexiunea între pardoseala laminată și substrat, și trebuie să funcționeze în esență astfel: să asigure un montaj optim, să protejeze permanent îmbinările dintre elementele pardoselii, să îmbunătățească calitățile pardoselii.

Sisteme profesionale de încălzire şi răcire în pardoseală

09 aprilie 2013
Optând pentru un sistem de încalzire în pardoseala sigur si eficient, se poate investi fara retinere si într-un strat final elegant, dedicat, care sa întregeasca ideea de confort. Se pot spune multe despre avantajele încălzirii în pardoseală, în primul rând că oferă un nivel deosebit al confortului termic, cu o economisire consistentă a energiei prin folosirea agentului termic la temperatură joasă.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli