Parchet » Pardoseli laminate

Sisteme de profile: noul Küberit PPS®- Champion smart; Tehnologie perfectă cu aspect elegant mat

07 septembrie 2019
Prin dezvoltarea tehnologiei PPS®4.0, Küberit a marcat o nouă etapă în domeniu – sistemele de profile pot fi montate mai flexibil și mai rapid, rezultatul fiind la fel de sigur și de rezistent, așa cum suntem obișnuiți când este vorba despre acest brand. Noua gamă PPS® Champion 4.0 smart, de profile dublu corp, nu se evidențiază doar prin această tehnologie patentată, ci și prin faptul că profilul superior a fost conceput în nuanțe mate.


NOUL SISTEM DE PROFILE PPS CU TEHNOLOGIE 4.0 - accent pe o prelucrare confortabilă

11 iunie 2019
În calitate de principal producător de profile pentru pardoseli, protecție muchii de trepte și pereți la nivel mondial, Küberit reprezintă 155 de ani de calitate și progres. Satisfacția clienților, perfecțiunea, inovația și păstrarea tradiției sunt parte integrantă a filozofiei corporative Küberit. Investițiile constante în cele mai noi tehnologii și certificări garantează o calitate ridicată a produselor și serviciilor. Küberit este primul producător de profile certificat în conformitate cu DIN EN ISO 9001: 2015, din septembrie 2016.


Premieră la târgurile profesionale Domotex și Bau Küberit Mono-Clip

14 martie 2019
Sistem elegant de profile cu performanțe tehnice deosebite la târgurile din debutul acestui an, Küberit a prezentat profilul Mono-Clip, primul sistem pentru laminat și parchet care, deși prezintă o structură foarte îngustă și elegantă, permite preluarea unor rosturi de mișcare de până la 13 mm. În plus, noua tehnologie de clipsare permite aplicarea mai ușoară și mai rapidă. Grație structurii sale inovative, profilul Mono-Clip permite cu până la 60% mai multe utilizări decât sistemele obișnuite.

Confortabile, ecologice, silențioase. Noua colecție EGGER Pro Comfort Flooring 2018 – 2020

31 decembrie 2018
Producătorul de materiale pe bază de lemn EGGER comunică, prin intermediul noilor sale colecții de pardoseli pentru distribuitori specializaţi, mesajul central „EGGER are soluția“. Cu EGGER PRO Comfort Flooring 2018 – 2020, acesta reacționează la cererea pentru o pardoseală sustenabilă, cu un design contemporan, potrivit pentru viața modernă.

Profile elegante pentru o nouă clădire rezidențială pe Broome Street, Soho, New York

31 decembrie 2018
Soho nu a fost întotdeauna o zonă rezidențială căutată în new York – abia în anii 1960 s-au refugiat aici artiștii moderni și i-au conferit farmecul actual: un cartier popular, creativ, cu străduțe înguste și pitorești, numeroase magazine de artă, restaurante și galerii. Acolo, pe strada Broome 565, colț cu W. Broadway, se găsește prima clădire rezidențială a unui celebru arhitect deținător al premiului Pritzker.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli