Parchet » Pardoseli laminate

DURABILE, NATURALE, MODERNE NOUA COLECȚIE EGGER PRO DESIGN FlOORING 2018 – 2020

25 septembrie 2018
Noua pardoseală Design a producătorului de materiale pe bază de lemn este modernă, variabilă și robustă – iar bonusul pentru stil este inclus. Purtând acum denumirea EGGER PRO, colecția de pardoseli Design este relansată și introdusă pe piață alături de noile sortimente de pardoseli EGGER laminate și Comfort.

SISTEM DE PROFILE PENTRU PARDOSELI ELEGANTE discret şi robust, cu sistem de montaj inteligent “clip”

25 septembrie 2018
O pardoseală trebuie aleasă cu atenţie şi în cunoștință de cauză: aspectul să se potrivească designului interior, să asigure confort, siguranță și să fie durabilă. Cine investeşte în proiectare, nu va face economie la montaj, iar profilele de pardoseală sunt acele elemente care vin cu un plus de frumusețe și siguranță.

Sistemul de profile premium PPS® -Champion 4.0

03 iulie 2018
Indiferent de tipul pardoselii montate, acest sistem de profile  patentat de Küberit se potrivește practic întotdeauna: PPS®-Champion 4.0 din aluminiu de calitate superioară, colorat prin anodizare în diferite nuanțe sau acoperit cu folie decorativă având aspect de lemn.

Vizită la Küberit – fabrica din Lüdenscheid

07 martie 2018
La marginea orașului german Lüdenscheid din Renania de Nord – Westfalia, într-un peisaj pitoresc, se află principala unitate de producție a unuia dintre cei mai importanți furnizori mondiali de profile pentru pardoseli, de sisteme de protecție pentru scări și colțuri de perete, Küberit Profile System GmbH.

Küberit prezintă noutățile 2018; În centrul atenției: service-ul profesional, mai mult confort în utilizare și montajul facil

19 decembrie 2017

La Domotex Hanovra 2018 (Pavilionul 13, standul C46), Küberit va prezenta noul concept de Service pentru specialiști și comercianți. Între noutățile companiei din Lüdenscheid se numără produse, materiale promoționale, precum și noi concepte de școlarizare.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli