Parchet » Pardoseli laminate

Cu parchetul laminat inovativ spre Hanovra

01 octombrie 2014
Amenajarea deosebită a unui apartament din Sofia (BG) a fost premiată de EGGER cu o excursie la Domotex. Echipa de la  Astrade Company și Parketen Stil cu sediul în Sofia (BG) este în permanentă căutare de noi tendințe.  Una dintre sursele de inspirație a fost și seria de workshop-uri „EGGER Inovativ“...

Camionul Egger călătorește în continuare prin Europa

01 octombrie 2014
De la începutul lui 2011, producătorul de semifabricate pe bază de lemn EGGER se află într-un tur cu camionul prin Europa, prezentând clienților în cadrul roadshow-lui produsele actuale, realizând traininguri și participând la târguri și expoziții. Camionul EGGER va fi complet reorganizat pe interior, accentul fiind pus pe pardoseli.

CELE CINCI TENDINȚE DE PARDOSEALĂ ALE ANULUI

17 iulie 2014
Cum vom trăi în viitor? Cum vor arăta birourile noastre - și cât timp petrecem noi în mod deosebit acolo? Ce influențe din exterior dorim să aducem în spațiile noastre? Ce avantaje aduc pardoselile în munca și viața actuală?

Paroseli din lemn - tendințe 2014

22 aprilie 2014
Lansările de produse și expozițiile acestui început de an ne permit să discutăm, cu rezervele de rigoare, despre trendurile momentului în privința pardoselilor din lemn și materiale derivate. Fără a avea pretenția că epuizăm acest amplu subiect, vă prezentăm câteva elemente de design care reflectă de fapt nivelul la care s-a ajuns în prelucrarea lemnului, gama extrem de diversă de texturi și culori care pot fi imprimate acestui material.

PROFILELE DESIGN - ATRACȚIE PENTRU ORICE SPAȚIU

22 aprilie 2014
Anul trecut, marcat de jubileul celor 150 de ani de existență a firmei, Küberit a fost primul producător de profile pro fe sionale pentru pardoseli care a introdus pe piață profile cu design special și elemente de lux. Elementele decorate cu cristale Swarovski colorate sau clare conferă un aspect extraordinar oricărui spațiu.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli