Parchet » Pardoseli laminate

Camionul Egger călătorește în continuare prin Europa

01 octombrie 2014
De la începutul lui 2011, producătorul de semifabricate pe bază de lemn EGGER se află într-un tur cu camionul prin Europa, prezentând clienților în cadrul roadshow-lui produsele actuale, realizând traininguri și participând la târguri și expoziții. Camionul EGGER va fi complet reorganizat pe interior, accentul fiind pus pe pardoseli.

CELE CINCI TENDINȚE DE PARDOSEALĂ ALE ANULUI

17 iulie 2014
Cum vom trăi în viitor? Cum vor arăta birourile noastre - și cât timp petrecem noi în mod deosebit acolo? Ce influențe din exterior dorim să aducem în spațiile noastre? Ce avantaje aduc pardoselile în munca și viața actuală?

Paroseli din lemn - tendințe 2014

22 aprilie 2014
Lansările de produse și expozițiile acestui început de an ne permit să discutăm, cu rezervele de rigoare, despre trendurile momentului în privința pardoselilor din lemn și materiale derivate. Fără a avea pretenția că epuizăm acest amplu subiect, vă prezentăm câteva elemente de design care reflectă de fapt nivelul la care s-a ajuns în prelucrarea lemnului, gama extrem de diversă de texturi și culori care pot fi imprimate acestui material.

PROFILELE DESIGN - ATRACȚIE PENTRU ORICE SPAȚIU

22 aprilie 2014
Anul trecut, marcat de jubileul celor 150 de ani de existență a firmei, Küberit a fost primul producător de profile pro fe sionale pentru pardoseli care a introdus pe piață profile cu design special și elemente de lux. Elementele decorate cu cristale Swarovski colorate sau clare conferă un aspect extraordinar oricărui spațiu.

LA DOMOTEX, EGGER A INVITAT VIZITATORII LA „CINEMA IMAGINAR“

22 aprilie 2014
Noutățile și tendințele prezentate de EGGER la Domotex între 11 și 14 ianuarie 2014 au stimulat imaginația vizitatorilor. Expoziția din standul C28, hala 9, a avut un motto promițător: „cinema imaginar“. O importantă sursă de inspirație a fost colecția actualizată EGGER cork+.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli