Parchet » Pardoseli laminate

PREMIERĂ PENTRU NOILE PARDOSELI LAMINATE - EGGER

12 ianuarie 2015
O varietate mare de decoruri de ultimă oră, inovații tehnice și o ofertă cuprinzătoare de servicii - aceste elemente definesc noua colecție de pardoseli laminate EGGER. În jur de 250 distribuitori EGGER din toată lumea s-au convins de acest fapt în cadrul evenimentului de kick-off, destinat sectorului en-gros, susținut la mijlocul lunii septembrie în Berlin.

KÜBERIT LA DOMOTEX HANNOVER

12 ianuarie 2015
La Domotex 2015 Küberit, liderul pieței profilelor de calitate din aluminiu, alamă și oțel inox, aduce două noutăți pentru branșă: Sistemul de profile «Euro-Step Star» pentru treptele finisate cu LVT, care va fi prezentat în premieră la Hannover și noile profile pentru tapet, deopotrivă funcționale și decorative. Nouă este și amplasarea standului Küberit în pavilionul 7.

Cu parchetul laminat inovativ spre Hanovra

01 octombrie 2014
Amenajarea deosebită a unui apartament din Sofia (BG) a fost premiată de EGGER cu o excursie la Domotex. Echipa de la  Astrade Company și Parketen Stil cu sediul în Sofia (BG) este în permanentă căutare de noi tendințe.  Una dintre sursele de inspirație a fost și seria de workshop-uri „EGGER Inovativ“...

Camionul Egger călătorește în continuare prin Europa

01 octombrie 2014
De la începutul lui 2011, producătorul de semifabricate pe bază de lemn EGGER se află într-un tur cu camionul prin Europa, prezentând clienților în cadrul roadshow-lui produsele actuale, realizând traininguri și participând la târguri și expoziții. Camionul EGGER va fi complet reorganizat pe interior, accentul fiind pus pe pardoseli.

CELE CINCI TENDINȚE DE PARDOSEALĂ ALE ANULUI

17 iulie 2014
Cum vom trăi în viitor? Cum vor arăta birourile noastre - și cât timp petrecem noi în mod deosebit acolo? Ce influențe din exterior dorim să aducem în spațiile noastre? Ce avantaje aduc pardoselile în munca și viața actuală?

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli