Parchet » Pardoseli laminate

LA DOMOTEX, EGGER A INVITAT VIZITATORII LA „CINEMA IMAGINAR“

22 aprilie 2014
Noutățile și tendințele prezentate de EGGER la Domotex între 11 și 14 ianuarie 2014 au stimulat imaginația vizitatorilor. Expoziția din standul C28, hala 9, a avut un motto promițător: „cinema imaginar“. O importantă sursă de inspirație a fost colecția actualizată EGGER cork+.

UN NOU BRAND PE PIAŢA ROMÂNEASCᾸ, BERRY – ALLOC

22 aprilie 2014
Este bine cunoscut conceptul de TOP atunci când vorbim despre o gamă de produse. Produsele dintr-o anumită gamă, adică produsele similare ca utilizare şi/sau funcţiune, au performanţe diferite, performanţe care încep de la minimum (zonă galbenă), trec prin mediu (zonă portocalie) şi ajung la top (zonă roşie) - putând să ni le imaginăm aşezate într-o piramidă. Evident, în primul nivel există cele mai multe produse, apoi mai puţine, iar în grupa
produselor de top, cele mai puţine.

Küberit la Domotex 2014: accent pe elemente de design şi montaje corecte

08 ianuarie 2014
Küberit va începe cel de-al 151-lea an din istoria companiei cu un design de stand expozițional complet nou. liderul pieței de profile pentru pardoseli își va prezenta la Domotex noutățile, evidențiind accesoriile de lux precum profile, plinte și opritoare de uși ornamentate cu cristale Swarovski, elemente foarte populare pe piețele de export și tot mai căutate în Germania.

Liniște, căldură și ecologie într-o nouă dimensiune: EGGER

08 ianuarie 2014
Pardoselile cork+ de la EGGER sunt silențioase și calde. Ele oferă un raport bun calitate - preț și sunt conforme cu cele mai înalte standarde ecologice. Cele douăsprezece noi decoruri conferă design modern și confort în toate spațiile.

PARDOSEALA CARE ”URCĂ” PE PEREŢI

19 octombrie 2013
Lambrisarea pereţilor cu parchet laminat - o simplă schimbare de perspectivă deschide posibilităţi complet noi de amenajare interioară. Suprafeţele valoroase, cu aspect şi textură interesante, conferă încăperilor un accent nou şi deosebit.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli