Parchet » Pardoseli laminate

Plinte si praguri cu cristale Swarovski

14 aprilie 2013
O amenajare de lux a însemnat dintotdeauna, pe lângă folosirea materialelor scumpe, amplasarea în anumite locuri cheie a unor elemente sugestive, care să accentueze caracterul exclusivist al acelei amenajări: un obiect de mobilier sau decorativ de valoare, finisaje sau încrustaţii din metale preţioase, inserţia în suprafeţe a unor pietre preţioase sau semipreţioase, cristale etc. Designerii de lux concep amenajări din această gamă, fie dintr-un impuls creativ, fie pentru un public restrâns. Nici pardoselile nu sunt omise, fiind cunoscute lucrări recente în care au fost încastrate piese din metale preţioase...

PARCHET LAMINAT EGGER - PENTRU MOMENTE PERFECTE

09 aprilie 2013
Pentru divizia de pardoseli a grupului EGGER, începutul acestui an a fost marcat de lansarea a 10 noi decoruri cu aspect continuu pentru parchetul laminat din gama FLOORLINE, promovate sub brandul FLOORLINE SUPERIOR.

Profilul de care avem nevoie

21 ianuarie 2013
Orice tip de acoperire pentru pardoseală are nevoie de o protecție în zonele de margini, indiferent că este parchet, PVC, mochetă, rocă sau orice alt material – marginile sunt cele mai sensibile la solicitări mecanice, cu atât mai mult cu cât în aceste zone forțele de dilatație/contracție sunt cele mai mari.

PARDOSELI CU ASPECT CONTINUU EGGER SI CORK+ LA BAU MÜNCHEN 2013

21 ianuarie 2013
Divizia pentru pardoseli de la EGGER prezinta Floorline Superior la BAU 2013. Este vorba de zece noi decoruri cu aspect continuu, care vor fi disponibile în noul format „Large“. Al doilea punct important al expozitiei va fi tehnologia inovatoare cork+.

Profile de pardoseala

20 decembrie 2012
Profilele pentru pardoseli nu fac excepție de la regula aplicabilă oricărui material sau accesoriu consacrat al acestui domeniu, având în același timp un rol practic și unul estetic. Important este ca aceste elemente de pardoseală să fie luate în calcul din ambele perspective și să fie aleasă varianta optimă în funcție de solicitarea mecanică și designul interior.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli