Parchet » Pardoseli laminate

Paroseli din lemn - tendințe 2014

22 aprilie 2014
Lansările de produse și expozițiile acestui început de an ne permit să discutăm, cu rezervele de rigoare, despre trendurile momentului în privința pardoselilor din lemn și materiale derivate. Fără a avea pretenția că epuizăm acest amplu subiect, vă prezentăm câteva elemente de design care reflectă de fapt nivelul la care s-a ajuns în prelucrarea lemnului, gama extrem de diversă de texturi și culori care pot fi imprimate acestui material.

PROFILELE DESIGN - ATRACȚIE PENTRU ORICE SPAȚIU

22 aprilie 2014
Anul trecut, marcat de jubileul celor 150 de ani de existență a firmei, Küberit a fost primul producător de profile pro fe sionale pentru pardoseli care a introdus pe piață profile cu design special și elemente de lux. Elementele decorate cu cristale Swarovski colorate sau clare conferă un aspect extraordinar oricărui spațiu.

LA DOMOTEX, EGGER A INVITAT VIZITATORII LA „CINEMA IMAGINAR“

22 aprilie 2014
Noutățile și tendințele prezentate de EGGER la Domotex între 11 și 14 ianuarie 2014 au stimulat imaginația vizitatorilor. Expoziția din standul C28, hala 9, a avut un motto promițător: „cinema imaginar“. O importantă sursă de inspirație a fost colecția actualizată EGGER cork+.

UN NOU BRAND PE PIAŢA ROMÂNEASCᾸ, BERRY – ALLOC

22 aprilie 2014
Este bine cunoscut conceptul de TOP atunci când vorbim despre o gamă de produse. Produsele dintr-o anumită gamă, adică produsele similare ca utilizare şi/sau funcţiune, au performanţe diferite, performanţe care încep de la minimum (zonă galbenă), trec prin mediu (zonă portocalie) şi ajung la top (zonă roşie) - putând să ni le imaginăm aşezate într-o piramidă. Evident, în primul nivel există cele mai multe produse, apoi mai puţine, iar în grupa
produselor de top, cele mai puţine.

Küberit la Domotex 2014: accent pe elemente de design şi montaje corecte

08 ianuarie 2014
Küberit va începe cel de-al 151-lea an din istoria companiei cu un design de stand expozițional complet nou. liderul pieței de profile pentru pardoseli își va prezenta la Domotex noutățile, evidențiind accesoriile de lux precum profile, plinte și opritoare de uși ornamentate cu cristale Swarovski, elemente foarte populare pe piețele de export și tot mai căutate în Germania.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli