Parchet » Pardoseli laminate

Liniște, căldură și ecologie într-o nouă dimensiune: EGGER

08 ianuarie 2014
Pardoselile cork+ de la EGGER sunt silențioase și calde. Ele oferă un raport bun calitate - preț și sunt conforme cu cele mai înalte standarde ecologice. Cele douăsprezece noi decoruri conferă design modern și confort în toate spațiile.

PARDOSEALA CARE ”URCĂ” PE PEREŢI

19 octombrie 2013
Lambrisarea pereţilor cu parchet laminat - o simplă schimbare de perspectivă deschide posibilităţi complet noi de amenajare interioară. Suprafeţele valoroase, cu aspect şi textură interesante, conferă încăperilor un accent nou şi deosebit.

MOMENTE PERFECTE CU PARCHETUL LAMINAT EGGER

24 iunie 2013
Ceea ce au dorit designerii EGGER atunci când au conceput noua serie FLOORLINE SUPERIOR a fost crearea unei ambianțe care să aducă armonia în designul interior, starea de bine, apropierea de natură, de lume, deschiderea unor perspective noi asupra spațiului interior prin suprafețe continue, marcate de linii și culori familiare.

Plinte si praguri cu cristale Swarovski

14 aprilie 2013
O amenajare de lux a însemnat dintotdeauna, pe lângă folosirea materialelor scumpe, amplasarea în anumite locuri cheie a unor elemente sugestive, care să accentueze caracterul exclusivist al acelei amenajări: un obiect de mobilier sau decorativ de valoare, finisaje sau încrustaţii din metale preţioase, inserţia în suprafeţe a unor pietre preţioase sau semipreţioase, cristale etc. Designerii de lux concep amenajări din această gamă, fie dintr-un impuls creativ, fie pentru un public restrâns. Nici pardoselile nu sunt omise, fiind cunoscute lucrări recente în care au fost încastrate piese din metale preţioase...

PARCHET LAMINAT EGGER - PENTRU MOMENTE PERFECTE

09 aprilie 2013
Pentru divizia de pardoseli a grupului EGGER, începutul acestui an a fost marcat de lansarea a 10 noi decoruri cu aspect continuu pentru parchetul laminat din gama FLOORLINE, promovate sub brandul FLOORLINE SUPERIOR.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli