Pardoseli Marmoleum Marbled

Elastice » Elastice | 14 martie 2019

 

Tehnologia actuală poate produce practic orice, se ridică deja case la imprimante 3D. Se pot obţine – şi se obţin – materiale ultrarezistente, colorate, practice. Trendul ireversibil deja readuce însă în discuţie materialul natural. Care miroase, se simte şi este natural. Dincolo de oportunitate, cost şi utilitate, locuirea implică emoţie şi stil. Petrecem peste 80% din timp indoor, şi procentul nu e deloc în scădere. Dacă vrem să ne placă propria locuinţă şi locuire, trebuie de fapt să fim în armonie cu ea. Pentru pardoseli, acest lucru se traduce în 2 materiale - lemn şi linoleum. Iar acesta din urmă e sinonim cu Forbo Flooring Systems.

 

Spații indoor naturale

Pardoselile Marmoleum Marmorat sunt naturale atât prin structură cât și prin aspect – sunt disponibile 5 modele organice: real, Fresco, Vivace, Splash & terra, care se pot combina într-o varietate aproape nelimitată de culori. Modelele marmorate se adaptează perfect spaţiilor interioare, rezonând bine cu materialele naturale precum lemnul, piatra și textilele. Toate culorile sunt derivate din natură, astfel încât nouă colecţie Marmoleum Marbled nu doar că aduce la propriu natura în spaţiul interior, dar se și aliniază perfect trendurilor actuale de design.

 

Zone de aplicare preferate

Marmoleum Marmorat este alegerea perfectă pentru orice destinaţie, fie această o clinică, școală, hotel, magazin șamd. Materialul e disponibil și cu calităţi conductive (Marmoleum Ohmex) sau acustice (Marmoleum Decibel, Marmoleum Acoustic), oferind o reducere a sunetelor cu 18 dB, respectiv 14 dB.

 

De ce să aleg Marmoleum Marmorat?

-          este complet natural și regenerabil. E produs strict din ulei de in, obţinut din seminţele plantei, făină de lemn din plantaţii controlate și iută, cu rol de suport, pe care se calandrează linoleumul. Nu conţine ftalaţi, ulei mineral sau plastifianţi.

-          emisii foarte scăzute, fără aditivi sinteticin o pardoseală neutră la CO2

-          contribuie la un climat interior sănătos

-          Topshield2 e un finisaj UV de top al pardoselilor Forbo Flooring, fiind aplicat pe toate modelele de Marmoleum. Acesta previne pătarea, mătuirea și zgârierea supra feţelor, asigurând totodată o curăţare și întreţinere facile.

 

 

Marmoleum antiincendiu

Pentru zonele unde se dorește protecţie extinsă la foc, Forbo a dezvoltat Marmoleum Fr, model cu un comportament îmbunătăţit la foc-Bfl-s1, G, CS cf EN 13501-1.

 

Noi modele

Terra și Splash, cele 2 noi modele ale colecţiei Marmoleum, extind portofoliul Forbo cu efecte vizuale speciale. Terra este un model cu o structură închisă și foarte contrastantă inspirată de roci și care generează aspectul sofisticat al marmurei. Splash este un model modern și jucăuș care pare gri deschis privit de la distantă, dar dacă ne apropiem ne surprinde prin culori neașteptate.

 

www.forbo-flooring.com

Contact: sandra.stoian@forbo.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli