Suport si adezivi » Pardoseli uscate

Extrem de util pe orice șantier: Ventilatorul axial PowerVent 8000

29 decembrie 2016
Un ventilator axial profesional este util în nenumărate cazuri pe un șantier, mai ales dacă acesta este conceput să răspundă unor solicitări diverse. Echipamentul prezentat aici poate deveni indispensabil atât în cazul în care umiditatea din construcție sau din diferite materiale trebuie eliminată mai rapid, cât și atunci când praful devine o problemă pentru sănătatea constructorilor, pentru vizibilitate sau calitatea lucrării.

URSA GLASSWOOL TSP: izolarea fonică și termică a pardoselilor de hotel

29 decembrie 2016
Pentru amenajarea interioară a hotelului Kronwell din Brașov au fost utilizate finisaje deosebit de elegante, din gama premium, lucru valabil inclusiv în cazul băilor. Acestea din urmă își pot depăși condiția de simple spații destinate igienei personale, devenind prin confortul oferit adevărate zone de relaxare, personalizate pentru turiștii business și de leisure sosiți aici.

Plăci URSA TSP pentru băi de hotel cu încălzire în pardoseală

14 octombrie 2016
Pardoselile de hotel au nevoie de o izolare termică și mai ales fonică, pentru a evita propagarea sunetelor nedorite către spațiile de dedesubt, în scopul asigurării unui confort superior oaspeților locației respective. Aceste cerințe sunt cu atât mai importante în băi, unde sunetele pot depăși intensitatea obișnuită (inclusiv cele de impact, inevitabile pe o suprafață rigidă), și mai ales când pardoselile au un sistem de încălzire încorporată, ceea ce necesită exigențe suplimentare de fonoizolare și termoizolare.

4.000 m2 de pardoseli acoperiți cu URSA GLASSWOOL TSP®

13 iulie 2016
Proiectele rezidențiale urbane deosebite, concepute pentru beneficiari care își doresc un spațiu unic, neconvențional, care să le exprime personalitatea, au nevoie de creativitatea arhitecților, dar și de colaborarea acestora cu cei mai buni furnizori de materiale. Vorbim despre estetică și confort prin excelență, deci despre lipsa oricărei intenții de compromis, chiar dacă trebuie avut în vedere permanent acel balans echitabil între calitate și preț.

Confort acustic de la profesioniști: Ursa Glasswool TSP

22 decembrie 2015
Montatorii debutanți și profesioniști prezenți la Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli au avut ocazia să experimenteze cât de simplu și rapid se poate aplica la nivelul pardoselilor un strat din vată de sticlă de mare densitate Ursa Glasswool TSP, o excelentă soluție pentru a izola termic și fonic o încăpere față de spațiul aflat dedesubt, atât în cazul construcțiilor noi, cât și al renovărilor.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli