Suport si adezivi » Pardoseli uscate

4.000 m2 de pardoseli acoperiți cu URSA GLASSWOOL TSP®

13 iulie 2016
Proiectele rezidențiale urbane deosebite, concepute pentru beneficiari care își doresc un spațiu unic, neconvențional, care să le exprime personalitatea, au nevoie de creativitatea arhitecților, dar și de colaborarea acestora cu cei mai buni furnizori de materiale. Vorbim despre estetică și confort prin excelență, deci despre lipsa oricărei intenții de compromis, chiar dacă trebuie avut în vedere permanent acel balans echitabil între calitate și preț.

Confort acustic de la profesioniști: Ursa Glasswool TSP

22 decembrie 2015
Montatorii debutanți și profesioniști prezenți la Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli au avut ocazia să experimenteze cât de simplu și rapid se poate aplica la nivelul pardoselilor un strat din vată de sticlă de mare densitate Ursa Glasswool TSP, o excelentă soluție pentru a izola termic și fonic o încăpere față de spațiul aflat dedesubt, atât în cazul construcțiilor noi, cât și al renovărilor.

Ce echipamente sunt necesare pentru a usca rapid stratul suport la montarea pardoselii

22 decembrie 2015
Dacă vremea ține cu tine, timpul - nu. Fiecare construcție are un termen clar de execuţie, iar tu trebuie să te încadrezi în grafic. Vestea rea este că 1cm grosime de șapă se usucă în 8 - 10 zile, dacă avem temperatură peste 18°C și ventilație constantă.

Proiectarea și execuția corectă a pardoselilor (III)

26 iunie 2015
În numărul trecut v-am prezentat introducerea în prevederile "Normativului privind proiectarea, execuţia şi asigurarea calităţii pardoselilor la construcţiile civile", indicativ GP 037/98, vorbind despre definirea pardoselii și a elementelor constitutive ale acesteia. Între straturile suport care pot fi întâlnite în diferite proiecte, o pondere semnificativă îl are dala flotantă și vom vorbi în continuare despre ea.

Izolarea termică și fonică a pardoselilor cu Ursa Glasswool TSP

26 iunie 2015
Execuția pardoselilor este un foarte bun moment pentru a evalua starea de izolare termică și fonică a unei încăperi. Realitatea este că puține construcții din România beneficiază de optimizarea confortului pentru cei care utilizează spațiul respectiv, prin intervenția la acest nivel cu un material de bună calitate.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli