Participă la BIFE-SIM 2020!

Ultimele stiri » Pardoseli | 26 martie 2020

 

www.bife-sim.ro

ROMEXPO, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), organizează în perioada 17 – 20 septembrie 2020, în Pavilioanele B1 și B2, cea de-a XXIX-a ediție a BIFE-SIM – târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Dacă lucrezi intens la noi concepte de mobilier, dacă vrei să îți relansezi afacerea după o perioadă de stagnare sau dorești să le arăți clienților și partenerilor tăi că industria mobilei continuă să producă la cele mai înalte standarde, BIFE-SIM 2020 este soluția!

BIFE-SIM 2020 reprezintă un prilej excelent de co­mu­nicare între producători, importatori, distribuitori și co­mercianți, decoratori, arhitecți și designeri, dar și de a întâlni noi parteneri de afaceri și de a semna contracte avan­tajoase.

Târgul este organizat conceptual în 6 saloane care facilitează accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit: Salonul Clasic, Salonul Design, Salonul Confort, Salonul Bucătării, Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat și Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii.

 

Industria de echipamente, mașini și utilaje este o componentă importantă a BIFE-SIM 2020

BIFE-SIM 2020 este ocazia ideală pentru producătorii, distribuitorii, importatorii și furnizorii de echipamente, mașini și utilaje pentru prelucrarea lemnului de a interacționa cu noi clienți și de a-și consolida relațiile cu aceștia și cu cei tradiționali. BIFE-SIMte ajută să îți pro­movezi afacerea! Prezintă-ți ofertele tuturor vizitatorilor specialiști interesați de eficientizarea fluxului de producție și de cele mai noi tehnologii! Vizitatorii specialiști vor com­para avantajele, vor cântări ofertele și vor hotărî direcția în care își doresc să investească pe viitor.

 

Ce evenimente le pregătim specialiștilor?

l Echipa noastră pregătește intens cea de-a IX-a ediție a Conferinței de Design. Participă la eveniment și rămâi conectat la noutățile 2020 în design interior.

l Extinderea proiectului Apartamentul #better. Proiectul Apartament #better a luat formă din dorința de a informa publicul cu privire la un apartament corect din punct de vedere al suprafeței optime și al dispunerii pieselor de mobilier. Ediția 2020 readuce proiectul în prim-plan într-o nouă variantă. 

l Concursul Național de Design, organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă, își propune să ofere tinerilor designeri de mobilier și decorațiuni interioare posibilitatea de afirmare. Competiția se va desfășura în două etape, câștigătorii finali fiind anunțați în cadrul BIFE-SIM 2020.

 

Sisteme profesionale pentru pardoseli