Performanţӑ neegalatӑ în şlefuirea parchetului

Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere | 14 septembrie 2015
slefuire parchet

Cu o experiență de peste 90 de ani în a pune în valoare pardoselile din lemn, Bona oferă o gamă unică de abrazive dezvoltate pe baza cerințelor speciale ale șlefuirii parche tului, care furni zează o excelentă durabi litate, viteză de lucru și rezultate deo sebite. Încercate, testate și utilizate masiv de meșterii parchetari din întreaga lume, proprietățile extraordinare ale abrazivelor Bona 8300 au fost veri ficate în provocatorul test desfășurat la Stuttgart, Germania.

Durabilitate – durată de viață mult mai mare
Amestecul special de granule abrazive furnizează o capacitate de șlefuire excelentă a fibrei lemnului în timp ce își păstrează capacitatea de tăiere pe întreaga durata de viață. Indiferent de provocările apărute, gama de Abrazive Bona oferă întotdeauna o soluție optimă.

Viteză - șlefuire mai rapidă
Mixul optimizat de granule ale Abrazivelor Bona conferă o excepțională viteză de șlefuire comparativ cu alte abrazive din același material, obținând un timp de lucru redus cu un impresionat procent de 68%. Datorită proprietăților antistatice, se generează mai puțin praf și se reduce semnificativ necesitatea de a curăța mașinile, astfel încât șlefuirea este mult mai rapidă.

Rezultat – suprafață mult mai netedă
Abrazivele Bona sunt perfect echilibrate în ceea ce privește agresivitatea și delicatețea șlefuirii necesară parchetului. În loc să sfâșie fibra lemnului afectând pardoseala, abrazivele noastre macină omogen suprafața rezultând în mod vizibil o suprafață mult mai netedă și uniformă.

Testul Stuttgart
Pentru efectuarea testului, am avut la dispoziție o suprafață de 800m² de parchet stejar deja lăcuită cu un lac bicomponent. Atributele măsurate au fost durabilitatea (durata de viață a abrazivelor), viteza (timpul necesar pentru șlefuirea suprafeței), performanța (calitatea suprafeței).

Parametrii de măsurare:
  • Viteză - timpul necesar pentru șlefuirea suprafeței
  • Abraziune - % de îndepărtare a peliculei de lac
  • Calitatea suprafeței - finețe și uniformitate
  • Durabilitate - numărul de benzi utilizate.

Abrazivele Bona au surclasat competitorii în toate categoriile, inclusiv competitori premium cu mix de granule mult mai dur, iar aceasta se datorează proprietăților unice ale abrazivelor noastre. Abrazivele Bona sunt cu 22% mai rapide decât scorul mediu al concurenților. Combinat cu numărul mai mic de benzi folosite, este evidentă economia obținută folosind Abrazivele Bona.
Aceastea au înregistrat o durată de viață de 3 ori mai lungă datorită structurii unice a granulelor abrazive care sunt autoascuțite astfel agresivitatea este menținută în permanență.

Sisteme profesionale pentru pardoseli