Povestea Bona: Înfrumusețăm podelele de lemn încă din 1919

Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere | 14 martie 2019

 

Încă de la început, din 1919, compania noastră s-a bazat pe valori constante. Valorile noastre - pasiune, performanță și pionierat - sunt prezente în tot ceea ce facem, de la produse, la cultura companiei, până la practicile noastre de afaceri durabile. Nu este vorba doar de felul în care gestionăm afacerea, ci și de modul în care interacționăm la nivel global. 

Fondatorul Bona, Wilhelm Edner, deținea inițial o mică băcănie în Malmö, Suedia, unde cafeaua era principalul produs vândut. De asemenea, vindea Bonvax, o substanță care, atunci când era aplicată pe pardoseala din lemn, crea o suprafață protectoare și lustruită. Edner a realizat potențialul produsului și a înființat Bona AB în 1919.

 

PASIUNE

Istoricul Bona și tradiția suedeză ne-au format și ne-au făcut să devenim ceea ce suntem azi. Pasiunea noastră pentru practici de afaceri durabile dovedește că ne pasă foarte mult de resursele planetei noastre. Produsele noastre și sistemele noastre inovatoare inspiră proprietarii de pardoseli să renoveze pardoselile vechi sau deteriorate, în loc să le înlocuiască, iar fiecare parte a modelului nostru de afacere are în vedere resurse naturale. Ne interesează mai puțin calea cea mai ușoară, și mai mult calea care reduce impactul asupra mediului. 

 

PIONIERI

Chiar de la începutul cu Bonvax, compania Bona a fost deschizătoare de drumuri pentru unele dintre cele mai importante inovații din industrie. La începutul anilor 1970, Bona s-a numărat printre primele companii care au eliminat substanțele chimice toxice din finisajele pentru parchet, iar finisajele pe bază de apă s-au dovedit a fi o alternativă sigură și durabilă.  În plus, Bona este una dintre primele companii care au pus accentul pe sistemele de șlefuire fără praf, care elimină praful cancerigen de lemn din aer și mediu, în timpul procesului de șlefuire a pardoselii din lemn.  Produsele Bona sunt de calitate premium și certificate de o varietate de organizații de mediu naționale și internaționale. 

 

PERFORMANȚĂ

Recordul nostru excepțional de performanță și expertiza ne-au dat privilegiul să avem grijă de pardoselile celor mai frumoase și populate clădiri. De la cele mai mari terenuri de sport și de baschet, la aeroporturi, muzee și alte spații publice, finisajele Bona sunt prezente într-o varietate de medii în care pardoselile sunt expuse la uzură zilnică și în care cerințele privind durabilitatea și performanța sunt ridicate. Pe lângă faptul că îndeplinește cerințele acestor pardoseli unde traficul este intens, finisajele Bona răspund de asemenea nevoilor profesioniștilor, distribuitorilor, producătorilor, meșterilor și consumatorilor. Având cele mai durabile finisaje din industrie și fiind singura companie care oferă un sistem complet de produse durabile pentru întreținerea și îngrijirea pardoselii, precum și o rețea unică de Parchetari Certificați Bona, le dăm posibilitatea tuturor clienților noștri să obțină cele mai bune rezultate posibile pentru pardoseli. De aceea putem spune „Recomandat de profesioniști din 1919”. 

 

URMATORII 100 de ANI

Pășind în următorul secol, rămânem o companie de familie dedicată punerii în practică a valorilor din afacerea noastră. Suntem devotați dezvoltării, îmbunătățirii și găsirii unor noi inovații, nu doar în ceea ce privește pardoselile de lemn, dar și pentru alte tipuri de pardoseli de calitate. Echipa noastră este în permanentă căutare de tendințe și posibilități pentru a obține ce este mai bun în materie de pardoseli. Dacă alegeți Bona, veți ști că veți primi produse de înaltă tehnologie care au grijă de siguranța dumneavoastră, având cele mai bune rezultate și dezvăluind perfecțiunea pardoselilor din lemn. 

 

Bona România SRL

Bd. Preciziei nr. 1

Tel./Fax: 021-3170222

bona.romania@bona.com

www.bona.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli