Premieră la târgurile profesionale Domotex și Bau Küberit Mono-Clip

Parchet » Pardoseli laminate | 14 martie 2019

 

Sistem elegant de profile cu performanțe tehnice deosebite la târgurile din debutul acestui an, Küberit a prezentat profilul Mono-Clip, primul sistem pentru laminat și parchet care, deși prezintă o structură foarte îngustă și elegantă, permite preluarea unor rosturi de mișcare de până la 13 mm. În plus, noua tehnologie de clipsare permite aplicarea mai ușoară și mai rapidă. Grație structurii sale inovative, profilul Mono-Clip permite cu până la 60% mai multe utilizări decât sistemele obișnuite.

 

Rosturi de mișcare de până la 13 mm, suprafața vizibilă cu 8% mai mică

„Clienții finali doresc profile cât mai elegante și mai în guste, care au, totodată, stabilitatea și durabilitatea modelelor clasice. Noul profil Mono-Clip îndeplinește aceste cerințe: la doar 31,5 mm, în condițiile unei suprafețe vizibile mai mici cu 8%, poate acoperi rosturi de mișcare de 13 mm“, a spus Lars Maier, șeful diviziei de vânzări naţionale, despre noul sistem.

 

Utilizabil la toate înălțimile de pardoseală

Noul sistem de clipsare, care permite fixarea profilului de închidere în bază, implică un singur șanţ de fixare, faţă de două, ale altor sisteme analoge. Astfel se realizează o prindere puternică care asigură preluarea atât a forţelor orizontale cât și a celor verticale. Profilul de bază se poate fixa atât mecanic, cât și prin lipire, pe suport. Sistemul permite utilizarea sa, în diferite variante, în cazul tuturor înălţimilor de pardoseli și pentru asigurarea trecerilor, trecerilor cu diferenţe de nivel, respectiv a închiderilor.

Structura inteligentă a produsului implică un montaj mai ușor și mai rapid, reducând, totodată, la maximum, riscul erorilor de montaj. Profilul de închidere neted conferă un aspect elegant, nobil, sistemului. Ca la toate celelalte sisteme clip de la Küberit, după montaj nu mai sunt vizibile niciun fel de șuruburi.

 

Sisteme de profile cu utilizări foarte variate

Mono-Clip constituie un rezultat al noii strategii de produs a Küberit. „Scopul nostru este, deopotrivă, de a oferi meseriașului ușurință și siguranță la montaj, respectiv, valoare adăugată pentru beneficiar și o calitate constantă în general“, definește Lars Maier ideile esenţiale ale companiei.

 

Noul sistem de profile PPS® cu tehnologie 4.0 - accent pe o prelucrare confortabilă

La dezvoltarea noilor produse Küberit și-a urmat consecvent strategia consacrată. În ianuarie 2019, la târgurile Domotex și BAU, liderul pieţei de profile din aluminiu, alamă și oţel și-a prezentat noul sistem de profile cu tehnologie patentată 4.0. Indiferent că este vorba de sisteme consacrate deja sau complet noi, scopul Küberit vizează întotdeauna montaj ușor și sigur pentru montator, un plus de valoare adău gată pentru beneficiar și menţinerea unei calităţi constante. Un exemplu în acest sens este tehnologia inovativă 4.0 a sistemelor de profile PPS®-Champion.

 

SGH Parkettfreund și-a înnoit complet gama de substraturi (underlay)

Șase dintr-o lovitură

În total, gama de substraturi (underlay) a SGH reunește azi șase grupe de produse, adecvate pentru montajul tuturor tipurilor de pardoseli: de la gama ACOUSTIC pentru laminat, parchet și PVC la sortimentul profesional și desigur la programul BASIC, orientat spre îndeplinirea cerinţelor minime.

 

Noutate – izolație performantă cu grosime de 1 millimetru

Merită amintită varianta PE Profi Vinyl (PE300), cu grosime de numai 1 mm și o densitate de 300 kg/m³ , concepută pentru utilizarea sub LVT. Noul produs este perfect pentru încălzire în pardoseală și reduce sunetul de pășire cu 18 dB.

Sisteme profesionale pentru pardoseli