Prezentarea Tehnologiei Bona de Periere

Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere | 12 septembrie 2017

 

Unica Tehnologie Bona de Periere vine împreună cu inovatoarea placă Bona Power Drive NEB cu sistemul de fixare prin click. Acum aveţi o mare flexibilitate să evidenţiaţi caracterul natural al lemnului și să schimbaţi radical aspectul unui parchet existent, ori să faceţi o șlefuire generală până la lemnul curat pentru o renovare completă.

Contrast de două tonuri, atenţie captată, efecte bicolore contemporane și multe alte efecte obţineţi cu sortimentaţia de uleiuri și lacuri Bona.

 

Crează textură

Tehnologia Bona de Periere periază adânc în fibra lemnului. Așa se evidenţiază textura lemnului și se crează efecte optice diferite pe parchet.

Chiar și parchetul natural beneficiază de Tehnologia Bona de Periere, astfel se elimină lemnul moale iar fibra parchetului se pune frumos în evidenţă.

 

Cum lucrează

Noua Tehnologie Bona de Periere înseamnă sateliți cu sârmă care scot lemnul moale, adăugând astfel profunzime și texturare suprafeței parchetului. În acest fel, uleiul colorat se impregnează între fibrele lemnului, se obține efect bi-dimensional și se evidențiază modelul natural al lemnului.

 

Efecte uluitoare și unice

Evidențiză fibra

Sateliții cilindrici, cu direcție opusă de rotație, elimină lemnul moale, crează canale printre fibrele lemnului si evidențiază modelul natural. Astfel se obține profunzime și texturare.

Atașare simplă

Periile și sateliții de șlefuire se atașează și se fixează foarte ușor pe placa Bona Power Drive NEB... printr-un singur click.

Power Drive NEB pentru flexibilitate

Bona Power Drive NEB conferă flexibilitate deplină pentru a efectua o periere, o șlefuire tradițională sau șlefuire până la lemnul crud printr-o simplă schimbare a sateliților. Toate acestea sunt disponibile printr-o singura placă de șlefuire.

Bona FlexiSand 1.9

Cu Bona Power Drive NEB și Bona FlexiSand 1.9 puteți să periați și sa șlefuiți cu ușurință în orice direcție. Puternicul motor de 1.9 KW vă ajută să obțineți rezultatul dorit.

 

Bona România SRL

Bd. Preciziei nr. 1 l Tel./Fax: 021-3170222

bona.romania@bona.com

www.bona.com

Sisteme profesionale pentru pardoseli