PRODUSELE MARCATE CU 3 CANELURI FINE PENTRU A DISTINGE CALITATEA KUBERIT DE IMITAŢII NOUTĂŢI KUBERIT 2017

Parchet » Pardoseli laminate | 17 martie 2017

Reclama KuberitAtât la Domotex Hanover, cât și la Bau München, Küberit și-a prezentat noul concept – începând din ianuarie producătorul își va marca toate produsele cu trei caneluri fine. Astfel, oricine va putea recunoaște originalul. Marcajul produselor Küberit va fi protejat ca marcă înregistrată.

 

Pentru montajul profesionist al pardoselilor, profilele sunt indispensabile. Gama lor e vastă și

une ori nici experții nu știu să diferențieze profilele aparent similare. La urma urmei, uneori detaliile neobservabile ale produselor originale Küberit aduc avantaje nu doar de ordin tehnic, ci

și calitativ.

 

3R – semnul calității, siguranței și inovației

Pentru a demonstra calitatea și avansul tehnologic al produselor sale, Küberit își va marca produsele cu 3 caneluri fine începând din luna ianuarie 2017. Aceste caneluri nu sunt un element

de design, ci un semn al autenticității, calității și inovației. “Acest pas a fost necesar mai ales pentru că apar pe piață tot mai multe profile de proastă calitate dar care la o primă vedere seamănă cu ale noastre. Dar acum gata! Marcajul nostru cu 3 caneluri va ajuta clienții să identifice ușor profilele originale Küberit. Ne reîntoarcem la siguranța pe care clienții noștri se așteaptă să o primească.” menționează Udo Ulbrich, CEO Küberit Profile Systems GmbH & Co. KG. “Fabricarea profilelor de calitate înaltă, marea varietate și grija față de clienți necesită atât înțelegerea pieței cât și know-how tehnic și gândire vizionară”, a mai adăugat Udo Ulbrich.

 

Dezvoltate în Germania

Küberit realizează dezvoltarea produselor la sediul central din Lüdenscheid, aproape de piața principală a companiei. De pildă, clienții pot primi informații despre procesele și procedurile relevante, știind astfel în orice moment ce materiale sunt folosite la fabricație și ce directive de calitate sunt urmate. “Furnizăm peste 14.000 produse din stoc, pentru orice pardoseală finită. În cazul fiecărei tehnologii de montaj există un profil care se potrivește.”, spune Lars Maier, șeful departamentului de vânzări în Germania. În acest moment nicio altă companie nu deține o gamă comparabilă de produse, nici de condiții de cali tate și varietate devenite sinonime cu brandul Küberit care are o experiență de peste 150 de ani. Marcarea sis temelor de profile Küberit cu cele 3 caneluri fine ne ajută să protejăm originalul și să garantăm siguranța montatorilor și clienților.

 

Despre Küberit Profile Systems GmbH & Co. kG

Ca lider global în domeniul profilelor pentru pardoseli și protecție muchie treaptă, brandul Küberit e sinonim cu calitatea și progresul de 154 ani. Satisfacția clienților, perfecțiunea, inovația și păstrarea tradiției sunt detaliile esențiale ale filosofiei companiei.

Investiția continuă în cele mai noi tehnologii și certificări este o garanție a calității înalte și eficienței produselor noastre. Din septembrie 2016 suntem primul producător de profile la nivel

global care primește certificarea DIN EN ISO 9001:2015.

 

COMPETENŢA DE LA ALUMINIU LA OŢEL INOX

KUBERIT® ÎŞI EXTINDE GAMA DE PRODUSE

 

La Domotex și la Bau, Küberit a prezentat mai multe noutăți. Acestea sunt sistemul PPS-Champion revizuit, ajuns la generația 4.0, sistemele Euro-Clip Systems devin Plus variant, un profil de mochetă din colecția Küberit-Best pentru pardoseli cu calități acustice, nasuri de treaptă masive din oțel inox, creșterea gradului antiderapant la Clasa R 10. Mai mult, producătorul a introdus suprafețele netede la unele profile.

 

Cerințele în privința profilelor și sistemelor de profile sunt tot mai mari și se schimbă constant.

Küberit, liderul pieței din acest domeniu nu doar reacționează la aceste dezvoltări ci setează standarde cu noutățile sale care aduc mereu un plus de siguranță, confort și ușurință în aplicare.

 

PPS®- Champion Generația 4.0

Cea mai recentă variantă a sistemului patentat de profile din 2 corpuri PPS-Champion System este Generația 4.0, având cele 3 caneluri pe profilul superior și 3 nuturi, ghidaje pentru

îndoire facilă, în profilul de bază care conferă mai multă flexibilitate în ajustarea înălțimii profilului, la milimetru, pe șantier.

Astfel profilul poate fi folosit pentru pardoseli cu grosimea de la 6,5 la 18 mm. Mai mult, Küberit a mărit lățimea standard a profilului de bază la 44 mm, având astfel o suprafață de contact cu suportul pe care se fixează cu 82 % mai mare. Astfel, profilul de bază poate fi fixat pe suport prin lipire, sau mecanic (șuruburi cu dibluri). Fixarea profilului superior al acestei serii Premium permite compensarea diferenței de nivel dintre pardoselile între care face trecerea, de până la 5 mm. Printr-o ajustare mecanică simplă, posibilă datorită nuturilor din profilul de bază, se port compensa diferențe de nivel de până la 10 mm. În plus, noile profile de trecere 289 au suprafața superioară netedă.

 

Competență demonstrată prin noile profile din inox utilizabile și la exterior

Prin lansarea pe piață a profilelor de protecție muchie treaptă 545 și 545 U din inox având suprafața periată mată și antiderapantă (clasă de rezistență la alunecare R10) producătorul de

profile își demonstrează încă o dată competența. ”Laturile acestui profil simplu, masiv, de 43 x 23 mm, sunt speciale şi ajustabile. Noi fabricăm acest profil pe bază de comandă. Astfel, putem fixa individual nu doar cantitățile, ci și lungimea profilului până la maximum 2.50 m”, spune Lars Maier, șeful în vânzări din Germania.

 

Nou sistem de Profile Clip

Noul Euro-Clip® PLUS este o nouă variantă a deja consacratului sistem Euro-Clip. Este adecvat pentru pardoseli de la 8–14 mm acoperind astfel plaja pardoselilor de calitate laminate sau din lemn aplicate liber. Profilul superior va fi ferm fixat pe pardoseli grație conectării de profilul de bază, prin sistemul Clip-Tehnic, cu rigidizare pe trei direcții. În plus, profilul superior are suprafața netedă și lățimea redusă, de numai 34 mm.

 

Noi soluții pentru pardoselile contract

Piața pardoselilor contract devine din ce în ce mai diversificată. Înălțimea de montaj, tipurile de pardoseli și materiale se schimbă. Un nou profil din această gamă de produse este profilul 297 pentru mochetă, din colecția premium Küberit, care înălțimea interioară de 7 mm fiind utilizabil în cazul mochetelor cu strat fonoizolant de 7 mm. Noua serie 297 cuprinde un profil de trecere simplu și unul curbabil, precum și un profil pătrat prefabricat de 0,6 x 0,6 m.

 

Profile cu suprafață netedă

Noile profile 801, 802, 803 și 248 sunt disponibile cu suprafață netedă și cu marcajul celor 3 dungi.

Sisteme profesionale pentru pardoseli