Rasini » Rasini

Pardoseală epoxidică Murexin în cadrul unui service de camioane

14 martie 2019
La începutul acestui an am finalizat o lucrare reprezentativă pentru noi, este vorba de o pardoseală epoxidică cu o suprafața de cca. 5000 mp, în cadrul unui service de camioane, în județul Prahova. O astfel de pardoseală este supusă permanent unor solicitări mecanice și chimice ridicate, luând în considerare contactul cu uleiuri și carburanți.

BASF Performance Flooring - soluții sustenabile pentru pardoseli de excepție

25 septembrie 2018
Definiția sustenabilității dată de comisia bruntland a ONU (1987) este următoarea: “Satisfacerea nevoilor prezentului fără a compromite posibilitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”.

Sustenabilitate și eficiență cu MasterTop 1325 în Aula Politehnicii din București

03 iulie 2018
Cu o experiență de peste 100 de ani în producerea materialelor chimice pentru industria construcțiilor, BASF este partenerul de încredere pentru proiectul dumneavoastră. datorită experienței și investițiilor permanente în cercetare și dezvoltare, avem capacitatea de a dezvolta soluții optime pentru pardoseli și de a oferi soluții personalizate pentru orice aplicație.

Murexin: Rășină pentru mortar epoxidic colorat MHF 10

19 decembrie 2017
Murexin a dezvoltat rășina MHF 10 pentru realizarea mortarelor epoxidice colorate, care poate fi colorată în 4 nuanțe și poate fi umplută cu nisip de cuarț uscat la foc.

Sisteme de pardoseli pentru clădiri industriale, de la BASF

12 septembrie 2017
Succesul într-o activitate industrială se bazează pe o serie de factori, începând cu un plan de afaceri convingător, o structură financiară solidă și o dotare cu echipamente performante. Totuși, o activitate eficientă nu se poate desfășura fără o selecție de sisteme de pardoseală potrivite pentru unitatea industrială respectivă, care să asigure un proces de muncă sigur, fără probleme, condiții de producție ideale și, nu în ultimul rând, un mediu de lucru plăcut.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli