Rasini » Rasini

MasterTop 1327: Primul sistem insonorizant poliuretanic, aplicat lichid

18 iunie 2017
Gestionarea sunetelor într-o clădire este o adevărată provocare pentru arhitecți și designeri, iar problema la nivelul pardoselii se poate rezolva doar intervenind în această zonă cu materiale care să atenueze zgomotul pașilor sau al obiectelor deplasate. Intensitatea sunetului la acest nivel depinde în general de încălțăminte și de tipul de pardoseală – asupra celei din urmă putem interveni cu un sistem special, MasterTop 1327 de la BASF, care ajută la reducerea substanțială a sunetului propagat prin aer, îmbunătățind astfel semnificativ acustica încăperii.

BASF - Pardoseli MasterTop

17 martie 2017
Marca Master Builders Solutions reunește întreaga expertiză BASF pentru a crea soluții chimice pentru construcții noi și pentru întreținerea, repararea și renovarea structurilor existente. Master Builders Solutions este construit pe baza experienței dobândite în decursul a peste un secol în industria construcțiilor.

Soluții pentru pardoseli exterioare

25 mai 2012
“Calitatea vieţii” este o expresie des întâlnită în zilele noastre şi este foarte strâns legată de atmosfera pe care ne-o creăm în căminele noastre. Camerele mari şi, cu siguranţă, materialele de construcţție de bună calitate, sunt tendințe reale în arhitectura modernă şi, prin urmare, un „must have” pentru atingerea unui standard ridicat al nivelului de trai.

HSH Chemie se adreseaza direct aplicatorilorv

28 februarie 2012
Noile conditii economice au impus reorientari ale actorilor de pe piata pardoselilor (parteneriate mai atent incheiate) si s-a observat necesitatea unei mai bune comunicari despre produsele si serviciile oferite. Evenimentele organizate in ultima perioada au fost bine primite de catre specialisti, care au simtit nevoia unor schimbari in privinta ofertei de pe piata, atat din perspectica produselor, cat si a conditiilor de colaborare.

Rasini MAPEI® utilizate la operatiunile de montaj a parchetului

28 februarie 2012
Pardoseala este un conglomerat de straturi ce trebuie sa conlucreze unitar. Montarea  parchetului, este o ultima operatiune dintr-un sir intreg. Parchetul se poate monta prin lipire in doua situatii distincte, direct pe sapa de egalizare daca aceasta este plana si in cotele de nivel corespunzatoare sau pe sapa de egalizare peste care se aplica suplimentar, pentru corectarea diferentelor de nivel si o sapa autonivelanta. Intarirea si consolidarea sapei grosiere, precum si realizarea barierei de vapori (hidroizolatia), in ambele cazuri, se realizeaza cu diferite tipuri de materiale denumite generic rasini sau amorse.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli