Rasini

Murexin: Rășină pentru mortar epoxidic colorat MHF 10

19 decembrie 2017
Murexin a dezvoltat rășina MHF 10 pentru realizarea mortarelor epoxidice colorate, care poate fi colorată în 4 nuanțe și poate fi umplută cu nisip de cuarț uscat la foc.

Sisteme de pardoseli pentru clădiri industriale, de la BASF

12 septembrie 2017
Succesul într-o activitate industrială se bazează pe o serie de factori, începând cu un plan de afaceri convingător, o structură financiară solidă și o dotare cu echipamente performante. Totuși, o activitate eficientă nu se poate desfășura fără o selecție de sisteme de pardoseală potrivite pentru unitatea industrială respectivă, care să asigure un proces de muncă sigur, fără probleme, condiții de producție ideale și, nu în ultimul rând, un mediu de lucru plăcut.

MasterTop 1327: Primul sistem insonorizant poliuretanic, aplicat lichid

18 iunie 2017
Gestionarea sunetelor într-o clădire este o adevărată provocare pentru arhitecți și designeri, iar problema la nivelul pardoselii se poate rezolva doar intervenind în această zonă cu materiale care să atenueze zgomotul pașilor sau al obiectelor deplasate. Intensitatea sunetului la acest nivel depinde în general de încălțăminte și de tipul de pardoseală – asupra celei din urmă putem interveni cu un sistem special, MasterTop 1327 de la BASF, care ajută la reducerea substanțială a sunetului propagat prin aer, îmbunătățind astfel semnificativ acustica încăperii.

BASF - Pardoseli MasterTop

17 martie 2017
Marca Master Builders Solutions reunește întreaga expertiză BASF pentru a crea soluții chimice pentru construcții noi și pentru întreținerea, repararea și renovarea structurilor existente. Master Builders Solutions este construit pe baza experienței dobândite în decursul a peste un secol în industria construcțiilor.

Soluții pentru pardoseli exterioare

25 mai 2012
“Calitatea vieţii” este o expresie des întâlnită în zilele noastre şi este foarte strâns legată de atmosfera pe care ne-o creăm în căminele noastre. Camerele mari şi, cu siguranţă, materialele de construcţție de bună calitate, sunt tendințe reale în arhitectura modernă şi, prin urmare, un „must have” pentru atingerea unui standard ridicat al nivelului de trai.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli