Rasini

Sistemul de pardoseală fonoizolantă MasterTop 1327 primește certificarea M1 pentru emisii foarte scăzute de VOC

07 septembrie 2019
Sistemul de pardoseală fonoizolantă MasterTop 1327 din gama de produse BASF Master Builders Solutions® a primit certificarea M1  - cea mai înaltă clasificare în materie de emisii VOC (compuși organici volatili), în sistemul finlandez de evaluare a emisiilor materialelor de construcție. Mai mult, clasificarea presupune și un test de miros, fiind prevăzute ca acceptabile niveluri neutre ale mirosului. Clasificarea M1 poate fi obținută doar de produse cu un nivel de emisii extrem de scăzut.

Covor decorativ cu granule de marmură colorate MUREXIN; Terase şi balcoane - Aparthotel în Constanţa

07 septembrie 2019
În luna iunie a acestui an am finalizat cu ajutorul partenerului nostru Prota Prod Construct, o lucrare de amenajare a pardoselilor la terase și balcoane cu covoare decorative din granule de marmură Murexin, în cadrul unui Aparthotel situat în Constanța. Rezultatul a fost peste așteptări și se datorează atât arhitectului Costin Calina, care a reușit prin alegerea făcută să armonizeze perfect aspectul covorului decorativ cu restul finisajelor, respectiv cu glafurile din granit de la terase și cu tencuială decorativă de la fațade, cât și gradului calitativ ridicat al execuției. Suprafaţa acoperită cu covorul din granule de marmură este de cca. 250 mp.

Pardoseală epoxidică Murexin în cadrul unui service de camioane

14 martie 2019
La începutul acestui an am finalizat o lucrare reprezentativă pentru noi, este vorba de o pardoseală epoxidică cu o suprafața de cca. 5000 mp, în cadrul unui service de camioane, în județul Prahova. O astfel de pardoseală este supusă permanent unor solicitări mecanice și chimice ridicate, luând în considerare contactul cu uleiuri și carburanți.

BASF Performance Flooring - soluții sustenabile pentru pardoseli de excepție

25 septembrie 2018
Definiția sustenabilității dată de comisia bruntland a ONU (1987) este următoarea: “Satisfacerea nevoilor prezentului fără a compromite posibilitatea generațiilor viitoare de a-și satisface propriile nevoi”.

Sustenabilitate și eficiență cu MasterTop 1325 în Aula Politehnicii din București

03 iulie 2018
Cu o experiență de peste 100 de ani în producerea materialelor chimice pentru industria construcțiilor, BASF este partenerul de încredere pentru proiectul dumneavoastră. datorită experienței și investițiilor permanente în cercetare și dezvoltare, avem capacitatea de a dezvolta soluții optime pentru pardoseli și de a oferi soluții personalizate pentru orice aplicație.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli