Revitalizați și reîmprospătați parchetul!

Parchet » Parchet | 22 august 2012
Utilizând noul serviciu Bona Deep Clean

Revitalizati si improspatati parchetulBona vă prezintă un nou sistem care revitalizează în cel mai scurt timp pardoselile din lemn, readucând la viață parchetul cu aspect mohorât și tern. Special creat pentru parchet, sistemul Bona Deep Clean reușește să curețe în profunzime pelicula de protecție, îndepărtând cu succes cele mai dificile urme de murdărie, grăsime sau praf acumulate în fibra lemnului.

Pardoselile din lemn sunt supuse zilnic uzurii șI factorilor agresivi de mediu, ceea ce înseamnă că, mai devreme sau mai târziu, vor căpăta un aspect mohorât și tern. Traficul intens și granulele de nisip afectează atât proprietățile, cât și aspectul parchetului.

Bona Deep Clean SolutionCu Bona Deep Clean System restaurați rapid frumusețea pardoselilor din lemn, fără a fi nevoie ca respectiva locație să fie evacută și închisă în perioada de tratare, așa cum se întâmplă de regulă atunci când se renovează. Bona Deep Clean System combină o puternică mașină de curățat pardoseli și un detergent foarte perfomant… pentru un nou nivel de curățare a pardoselilor din lemn.

Bona Power Scrubber este o mașină compactă de curățat, care acționează prin frecare cu perii, special concepută pentru pardoseli din lemn lăcuite sau uleiate. Folosită împreună cu Bona Deep Clean Solution, îndepărtează cu ușurință cele mai dificile urme de murdărie acumulată la suprafața parchetului. Cele două perii cilindrice, cu rotire opusă, periază și curăță în profunzime, inclusiv pe parchetul periat sau cu bizot.

Bona Power Scrubber

  • Puternică și ușor de manevrat
  • Dispune de perii cu rotire opusă, speciale pentru orice tip de parchet
  • Asigură o aspirare foarte eficientă a apei, pentru siguranța parchetului
  • Are un rezervor ușor de umplut, de curățat șI de transportat

Bona Deep Clean Solution este un detergent concentrat destinat curățării în profunzime a pardoselilor din lemn finisate cu lac sau ulei. Formula sa unică asigură o curățare optimă și eficientă ce îndepărtează acumulările de murdărie, dar fără să afecteze finisajul sau să păteze lemnul.
Utilizați-l pentru a revitaliza o pardoseală a cărei cromatică și textură s-au deteriorat, ori pentru degresarea acesteia înainte de a aplica polish sau ulei de întreținere. Este conceput special pentru a se utiliza împreună cu mașina Bona Power Scrubber, dar se poate utiliza și pentru curățarea manuală.

Bona Deep Clean Solution

  • Revitalizează pardoselile mohorâte sau murdare
  • Dizolvă depunerile de murdărie, inclusiv cele din fibra lemnului
  • Este sigur și foarte efficient
  • Optimizat pentru Bona Power Scrubber

Fara “timpi morti”

Revitalizarea pardoselilor din lemn cu Bona Deep Clean System se poate efectua fără a evacua sau închide spațiul ce urmează a fi tratat. Piesele de mobilier se pot reașeza imediat pe poziție, sau se poate efectua curățarea și împrejurul lor – aproape instantaneu veți putea observa efectul uimitor al suprafeței împrospătate și strălucitoare.

Curățarea pardoselilor tip deck

Curățarea pardoselilor deck devine o operațiune mult mai ușoară cu ajutorul mașinii Bona Power Scrubber. Periile rotative îndepărtează eficient murdăria acumulată și depusă pe suprafața lemnului, astfel încât rezultatul este mereu același: redescoperiți culoarea originală a pardoselii!

INFO
Bona România
Bucure[ti, Bd. Preciziei, nr. 1,
Preciziei Business Center, Tronson 1, parter
Tel: 031.405.75.93; 021.317.02.22
E-mail: bona.romania@bona.com
Web: www.bona.com
Sisteme profesionale pentru pardoseli