Suport si adezivi » Sape

Knauf F13 – șape uscate cu execuție rapidă

17 iulie 2014
Unul dintre avantajele indiscutabile ale sistemului de șapă uscată F 13 de la Knauf, bazat pe plăcile Vidifloor din ipsos armat cu fibre celulozice, este rapiditatea cu care se poate ajunge de la stadiul de strat suport, oricare ar fi structura acestuia, la o suprafață perfect pregătită pentru a monta pardoseala finală. Aceasta este și tema pe care o vom dezvolta în continuare.

Rășini MAPEI utilizate pentru pregătirea stratului suport în vederea montajului de parchet sau a acoperirilor elastice

17 iulie 2014
Existența Comunității Europene implică printre altele și o piață liberă și foarte dinamică a materialelor de construcții. În acest context, din anul 2008, MAPEI România introducea pe segmentul de materiale destinate pregătirii stratului suport la lucrările de montaj pentru parchet, covor PVC, cauciuc etc ...

WAKOL PS 275, emulsie pentru repararea șapelor de ciment

22 aprilie 2014
Montatorii de pardoseli știu că una dintre cele mai frecvente probleme de șantier rezidă în șapele existente inadecvate montajului pardoselii – friabile, casante, deteriorate. Această situație este cu atât mai mult potențată în cazul în care urmează a se monta parhet masiv, tensiunile exercitate de acesta asupra suportului fiind semnificative.

Controlul umiditatii în sezonul rece - Probleme si solutii

21 ianuarie 2013
Odată cu scăderea temperaturii, apar o serie de probleme în spațiile cu umiditate crescută. Este binecunoscut faptul că, în construcții, umiditatea ridicată duce întotdeauna la costuri suplimentare de întreținere pentru spațiile care nu au fost uscate corespunzător, în diversele faze ale proiectului.

Cum salvam o pardoseala

22 august 2012
Întâlnim cazuri în care, din varii motive, suntem nevoiți să acceptăm și să preluăm un suport existent degradat, nou sau vechi, și să aplicăm pe el un finisaj de pardoseală. Subliniem că, odată cu acceptarea lucrărilor în cunoștință de cauză, responsabilitatea rezultatelor ne aparține în totalitate.

SINGURA REVISTA DE SPECIALITATE DIN DOMENIU

Vezi toate numerele revistei
Sisteme profesionale pentru pardoseli