Bona

ULTIMELE STIRI

Acord de cooperare intre Federatia Maghiara de Atletism si Conica AG

Compania elvetiana Conica, unul dintre principalii producato...

Participă la BIFE-SIM 2020!

ROMEXPO, în parteneriat strategic cu Asociația Producător...

Participă și tu la manifestările expoziționale home & deco ale anului 2020

În perioada 2 – 5 aprilie 2020, în cadrul Centrului Expo...

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2019/2020 în mobilier și design interior!

BIFE-SIM 2019, târg internațional de mobilă, echipamente ...

Compania Elis Pavaje lansează un concept estetic de design exterior

Amenajarea curții și grădinii a devenit în zilele noastr...

Sketch to Reality Awards

Sketch to Reality Awards este o competitie adresata oricarui...

Sisteme BONA pentru IGIENA EFICIENTĂ A PARDOSELILOR cu Bona Oil System

Finisaje si intretinere » Finisaje si intretinere | 21 iulie 2020

 

Tratamentele periodice Bona vor crea o suprafaţă optimă pentru curăţarea eficientă zilnică. Asta se realizează prin îndepărtarea şi prevenirea formării de acumulări de microorganisme pe suprafaţă. Acest tratament, urmat de curăţarea zilnică, va conduce la o podea igienizată continuu.

 

PARDOSELI SĂNĂTOASE

Metodele Bona asigură nu doar că pardoselile sunt curăţate de murdăria acumulată, dar şi sigilează suprafaţa împotriva microorganismelor, rezultând o pardoseală reîmprospătată şi revitalizată cu cel mai ridicat nivel de igienă conform stan­dar­delor stipulate prin Regulile Tehnice pentru Agenţii Bio­logici (TRBA), un regulament care stabileşte cerinţele de igienă şi sănătate.

 

FRUMUSEŢE PRELUNGITĂ

Traficul ridicat şi acumularea de praf şi reziduuri dau un aspect mohorât, tern şi fără lustru pardoselilor. Pentru restaurarea frumuseţii naturale, Bona a creat un sistem unic şi eficient de curăţenie. Bona Commercial System furnizează curăţare eficientă pentru pardoseli resiliente şi din lemn. Acest sistem unic Bona acţionează în profunzime. Suprafaţa devine reîmprospătată şi curată, fiind astfel pregătită pentru un nou strat de protecţie ce va reda frumuseţea podelei.

 

ECONOMIE DE TIMP

Cu Bona Commercial System aveţi posibilitatea să restauraţi frumuseţea pardoselilor şi să le prelungiţi durata de viaţă, cu timp redus de întrerupere a activităţii şi cost mic. Acest sistem unic şi sigur, furnizează suprafaţa perfectă cât ai bate din palme - aşadar nu e nevoie să închizi afacerea, ceea ce este convenabil şi profitabil.

 

CONDIŢII DIFERITE, TRATAMENTE DIFERITE

Bona Commercial System oferă tratamente diferite în funcţie de condiţia suprafeţei. Pentru curăţarea cotidiană, soluţiile noastre eficiente ajută la menţinerea suprafeţelor curate. Pe pardoselile cu pete persistente, tratamentul Bona de revitalizare conferă rezultate remarcabile iar suprafaţa poate fi exploatată iarăşi în doar câteva ore. Mai mult, extinde durabilitatea podelei chiar de două ori mai mult prin comparaţie cu metodele standard de curăţare. Pentru pardoselile care sunt zgâriate şi serios uzate, refinisarea este o metodă eficientă de restaurare a frumuseţii originale şi fără costurile mari şi efortul considerabil necesar pentru înlocuirea completă.

 

REVITALIZAREA SUPRAFEŢELOR – tratament Bronz

Traficul intens şi acumulările de murdărie şi reziduuri pot lăsa un aspect mohorât, tern şi fără lustru pardoselilor. Extraor­di­narul proces de re­vita­lizare Bona îndepărtează petele per­sistente şi redau prospeţimea unei largi categorii de suprafeţe, de la PVC până la Linoleum. Ac­ţiunea puternică a maşinii Bona PowerScrubber în combinaţie cu foarte eficienta soluţie Bona DeepClean W pentru parchet sau Bona Remove R pentru suprafeţe resiliente, îndepărtează petele persistente şi straturile de reziduuri ale soluţiilor de curăţare. Odată curăţată în pro­fun­zime, suprafaţa este pregătită pentru un nou strat de protecţie Bona Polish sau Bona Shield R.

 

REACOPERIREA SUPRAFEŢELOR - Tratament Silver

Cu ajutorul eficientului tratament de reacoperire Bona, readuceţi la viaţă pardoselile zgâriate şi foarte uzate. Restaurarea unei suprafeţe se poate face în câteva ore, fără incovenienţele de cost şi de întrerupere a activităţii necesare instalării unei noi pardoseli. Reacoperirea presupune o şlefuire superficială cu Bona FlexiSand 1.9 şi Abrazivele Bona Diamond pentru ob­ţinerea unei suprafeţe perfect netede, urmată apoi de aplicarea unei pelicule protectoare din gama finisajelor Bona pentru a avea o durabilitate extra­ordinară.

 

 

REÎMPROSPĂTAREA SUPRAFEŢELOR

Tratamentul Bona de reîmprospătare este o metodă modernă şi deosebită de curăţare rapidă, eficientă şi cu rezultat fantastic garantat pentru pardoseli. Produsele noastre de curăţare sunt concepute pentru tratarea pardoselilor, nu lasă reziduuri sau urme reziduale. De asemenea sunt concepute să fie compatibile cu soluţiile Bona de protecţie. Mai mult, procesul de curăţare este mai simplu şi eficient prin revitalizarea şi reacoperirea podelei, ceea ce ne conduce la pardoseli mai curate şi la un mediu ambiant mai sănătos.

 

 

SUPRAFAŢA PODELEI MAI SĂNĂTOASĂ

Bona a solicitat un studiu privind utilizarea Sistemului Comercial Bona în spaţii de igienă relevantă, în particular podele vinilice. Testul a fost efectuat în colaborare cu Institutul IFR din Germania. Scopul testului a fost de verifica dacă o suprafaţă  LVT netedă, fără rosturi, se poate obţine prin supra-acoperire cu Bona Pure, asigurând o podea igienică în con­for­mitate cu reglementările TRBA 250.

Sisteme profesionale pentru pardoseli